RI&E – Mode/Wonen/Schoenen/Sport

bhv.nl

Stel er breekt brand uit in de winkel, kunnen jullie dan op tijd weg? Of is de nooduitgang geblokkeerd met dozen? Om aan de verplichtingen te voldoen en risico’s te beperken hebben we een RI&E-inventarisatie ontwikkeld die door de Arbeidsinspectie is goedgekeurd.

Heb je maximaal 25 medewerkers in dienst? Dan bieden wij de mogelijkheden zelfstandig de RI&E uit te voeren met behulp van het Arbomanagement Systeem (AMS). Neem gerust telefonisch of per mail via rie@inretail.nl contact met ons op als je vragen hierover hebt!

Laat ons de RI&E voor je uitvoeren

Het laten uitvoeren van een RI&E is mogelijk voor elke ondernemer en duurt een paar uur. De adviseur neemt het aanwezige arbobeleid door en kijkt waar deze aangevuld moet worden. Daarna volgt een rondgang door alle ruimtes in jouw winkel. Op basis hiervan wordt een rapportage inclusief Plan van Aanpak opgesteld.

Wat zijn de kosten?

Let op: Geen verrassingen meer op de nota, want vanaf 1 januari 2024 zijn alle genoemde bedragen incl. reiskosten en de jaarlijks terugkerende kosten voor het gebruik van ons digitale RI&E systeem (tenzij anders vermeld).

Pakket 1: Uitvoering RI&E door INretail
€649,- excl. btw

  • De controle van eventueel aanwezige arbobeleidsdocumenten (zoals een personeelsreglement, protocollen en onderhoudscontracten);
  • Een interview en inspectierondgang op locatie, waarbij de adviseur inventariseert of er veilig en gezond gewerkt wordt;
  • Waar nodig maakt de adviseur foto’s;
  • Een RI&E rapportage inclusief plan van aanpak met maatregelen
  • Toegang tot het digitale RI&E-instrument

Pakket 2: RI&E en personeelshandboek
€899,- excl. btw

  • In aanvulling op pakket 1, heb je met personeelshandboek (t.w.v. €299,-) een volledig en professioneel naslagwerk in handen dat je nog jarenlang kunt gebruiken

De tarieven zijn gebaseerd op uitvoering van één vestiging met een maximum van 25 medewerkers. Heb je meer dan 25 medewerkers in dienst? Dan dient de RI&E getoetst te worden door een Hoger Veiligheidskundige. Dit geldt ook wanneer er binnen jouw winkel bijzondere activiteiten worden uitgevoerd. Hieronder vallen bijvoorbeeld werkplaatsen waar bijzondere werkzaamheden plaats vinden (denk aan zagerijen).

Neem in dit geval telefonisch contact met ons op of vul het aanvraagformulier hieronder in voor een vrijblijvende en op maat gemaakte offerte!

De RI&E zelf uitvoeren

Wij bieden ondernemers met maximaal 25 medewerkers in dienst de mogelijkheid zelfstandig een RI&E uit te voeren. Dit doe je met behulp van het Arbomanagement Systeem (AMS). Aan de hand van de door jou gegeven antwoorden op meer dan 300 vragen worden na afloop verschillende actie- en verbeterpunten gegenereerd. Kijk hier voor meer informatie:

R&E zelf uitvoeren

Aanvragen - RI&E

Aanvraag voor meer informatie

Indien meerdere locaties, gemiddeld genomen.
Indien niks: vul dan niet van toepassing (n.v.t.) in.
Is er sprake van een magazijn?
Is er sprake van een distributiecentrum?
Is er sprake van een Holding?
Is er sprake van losstaande bv's?
Indien meer locaties: vul dan bij deze regel alle adressen in.
Indien meer locaties: vul dan bij deze regel alle plaatsen in.
Daniëlle van Trigt

Daniëlle van Trigt

RI&E adviseur

Ik wil graag lid worden

Leden kunnen altijd rekenen op juridisch en zakelijk advies op maat, zij krijgen toegang tot een groot bestand aan voorbeelddocumenten en contracten, trainingen en evenementen.