Zelfstandig uitvoeren RI&E

 

Sinds 1994 is het voor ieder bedrijf met werknemers wettelijk verplicht om over een Risico Inventarisatie & Evaluatie (RI&E) te beschikken. Met een RI&E breng je alle arbeidsrisico’s binnen je bedrijf of organisatie in kaart, zo heb jij een goed overzicht en kan je aan de slag met het wegnemen of verkleinen van deze risico’s. Met natuurlijk als doel: zo min mogelijk gezondheidsklachten, verzuim en ongevallen. Want een gezonde en veilige werkplek zorgt voor meer plezier in het werk en voor een hogere productiviteit.

Heb jij maximaal 25 medewerkers in dienst, dan kan je de RI&E ook zelfstandig uitvoeren. Dit doe je met behulp van het Arbomanagement Systeem AMS (AMS). In dit erkende RI&E instrument staan ruim 300 vragen waarmee jij jouw organisatie in kaart brengt. Aan de hand van de door jou gegeven antwoorden, worden er verschillen actie- en verbeterpunten gegenereerd waar jij mee verder kan.

Wil jij aan de slag met de RI&E? Vraag dan een inlog aan. De kosten die zijn verbonden aan de toegang tot het AMS-systeem zijn €100,-, ex. btw per jaar, als lid van INretail is dit €50- ex. btw per jaar. De toegang wordt jaarlijks aan het begin van het jaar verlengt en gefactureerd. Opzegging dient dan ook vóór 1 oktober aan ons te worden doorgegeven.

Vraag een inlog voor het RI&E instrument aan: