Hoe creëer je een gelukkig team en blije klanten?

Hoe creëer je een gelukkig team en blije klanten?

Een goed geolied en gelukkig team leidt automatisch tot blijere klanten. Hetgeen wat jouw team uitstraalt uit zich ook weer in het gedrag van jouw klant. Wist je dat mensen die zich gelukkig voelen op hun werk beter presteren? Ze zijn creatiever, gastvrijer voor hun klanten, verkopen meer en werken met meer plezier samen.

In gesprek met je medewerkers

Omdat het soms lastig kan zijn écht in gesprek te raken met je medewerkers, over alles wat er in de deze tijd gebeurt, hebben we een speciale Open-je-blik-editie gemaakt! Een plat blik met 2 setjes kaarten voor een goed, leuk en luchtig gesprek met elkaar. En onder het mom ‘Het lijkt zo simpel, en dat is het ook’ zitten er een aantal complimentenkaartjes bij. Hiermee kan je aan je medewerkers, collega’s, de buren of een vaste klant laten blijken dat je ze waardeert. Dus wil jij in gesprek gaan met je medewerkers, download dan hier gratis het Open-je-blik-DIY-pakket.

Mede mogelijk gemaakt door subsidie van het Europees Sociaal Fonds.

In 10 stappen naar een gelukkig team

Doorloop samen met je team de 10 stappen om op zoek te gaan naar werkgeluk en gastvrijheid. Je kunt de stappen uitvoeren tijdens bijvoorbeeld werkoverleggen of juist om de ochtend fris te starten, dus het kost je geen extra tijd. Elke stap bestaat uit een stukje theorie en een opdracht. De opdracht beantwoordt ieder eerst voor zichzelf en daarna bespreek je deze als team. Zo kom je samen tot een uitkomst die je in dit boekje kan schrijven. Je kan dus ook altijd terugkijken om geïnspireerd te blijven. Laat je inspireren om een topteam te creëren!

Deze tools aanvragen?

Heb jij interesse in deze tools op zoek naar ultiem werkgeluk en blije klanten? Neem dan contact op met mij!

Contacteer de adviseur Bel ons
Suzanna Heuff

Suzanna Heuff

HR-adviseur

Ik wil graag lid worden

Leden kunnen altijd rekenen op juridisch en zakelijk advies op maat, zij krijgen toegang tot een groot bestand aan voorbeelddocumenten en contracten, trainingen en evenementen.