Maandelijkse omzetcijfers woonbranche

Maandelijkse omzetcijfers modebranche

Hoe ontwikkelt de omzet zich in de modebranche? We kijken naar de omzet in de bovenmode (dames en heren), baby- en kinderkleding, ondermode, beenmode en natuurlijk het totaal. Met de resultaten van INretail FashionMonitor lukt het om maandelijks naar het omzetgemiddelde van de branche te kijken.

Nieuwe monitor

INretail heeft samen met moderetailers de INretail FashionMonitor ontwikkeld. Een databron opgebouwd uit kassadata van grootwinkelbedrijven én het midden en kleinbedrijven. Met de FashionMonitor kan je op elk moment van de dag jouw (omzet)data vergelijken met een regio of modesegment en toespitsen naar klant- of productgroepen, kortingpercentages en bestellingen van webshops, stenen winkels of platformen. 

Meer over de INretail FashionMonitor

Advies nodig?

Heb je vragen over de maandcijfers? Of over de INretail Fashion Monitor? Neem contact met mij op, ik help je graag verder!

Contacteer de adviseur Bel ons
Sebastian Galjaard

Sebastian Galjaard

Brancheadviseur mode

Ik wil graag lid worden

Leden kunnen altijd rekenen op juridisch en zakelijk advies op maat, zij krijgen toegang tot een groot bestand aan voorbeelddocumenten en contracten, trainingen en evenementen.