Antwoord op al je ondernemersvragen

Toegang tot veel kennis

Veel besparen

INretail is een club met meer dan 13.000 aangesloten winkels en ruim 5.000 leden; stuk voor stuk ondernemers in de retail non-food. Namens al die ondernemers en al die winkels knokken wij voor een sterke winkeleconomie. Wij kennen de markt en geen vraag is ons te gek. Zo maken we ondernemen makkelijker voor jou. Word ook lid van onze club! Dat kan al vanaf 200 euro per jaar voor starters of 407 euro per jaar voor een regulier lidmaatschap.

Ik wil mij direct aanmelden Neem contact met mij op over een lidmaatschap

Wat kunnen wij voor jou betekenen?

Jij houdt je bezig met ondernemen, wij met de rest. Want wij zijn er voor jou en jouw winkel. Zo maken we ondernemen makkelijker.

Ontdek de 10 redenen om lid te worden en leer hoe wij jouw onderneming kunnen ondersteunen.

Bekijk de voordelen van lid worden

Mode, schoenen & sport

INretail is er voor jou en jouw mode-, schoenen- of sportwinkel. Of je nu een kleine winkel hebt zonder medewerkers of meerdere winkels met een groot team. Wij helpen je waar we kunnen. Jij houdt je bezig met het ondernemen, wij met de rest.

Wonen

Een kostbare aankoop, zoals een nieuwe keuken, een nieuwe bank of een vloer doet een consument niet zomaar. Als lid van INretail ben je als woonwinkel automatisch CBW-erkend. En dat geeft de consument zekerheid bij een aankoop.

Bruidsmode

In jouw bruidszaak doen je klanten regelmatig een grote aankoop. Wanneer je als bruidsmode winkel lid bent van INretail ben je automatisch ook CBW-erkend. Dan kun je algemene voorwaarden hanteren die jouw klanten, en jouw winkel, extra goed beschermen.

Hoeveel kost een lidmaatschap?

De jaarlijkse kosten van het lidmaatschap zijn afhankelijk van de omvang van je onderneming. Je kunt een uitgebreid kostenoverzicht met contributiestaffels downloaden voor jouw branche.

starters lidmaatschap

Korting voor starters

Is jouw KVK-inschrijving minder dan twee jaar geleden? Dan kun jij gebruik maken van het INretail starterslidmaatschap. Het eerste jaar betaal je een gereduceerd tarief:

  • Mode, schoenen en sportwinkels: €200,-
    Je krijgt dan minimaal 50% korting!
  • Woon- en bruidsmode winkels: €380,- (inclusief een CBW-erkend licentie).
    Je krijgt dan minimaal 20% korting!
Direct lid worden Bel me voor meer info

Verdien je lidmaatschap terug

Als lid van INretail kun je gebruik maken van veel voordelen. Omdat we met veel zijn kunnen wij groter inkopen zodat jij kunt besparen. Zo hebben we aantrekkelijke kortingen op producten en diensten die jij dagelijks in je winkel gebruikt. Met de voordeelcalculator bereken je meteen hoe veel je met een lidmaatschap kunt besparen.

Drie redenen om lid te worden

  1. Snel en goed antwoord op al je ondernemersvragen van onze experts.
  2. Toegang tot veel kennis zoals omzetcijfers, onderzoeken en gratis advies.
  3. Veel besparen op essentiële dingen zoals verzekeringen, Buma/Sena en energie.

Dit zeggen onze leden over ons

“Ik ben lid van INretail omdat ze zich inzetten in de lobby, mij voorzien van informatie over zaken waar ik niet dagelijks mee bezig ben en voor de interessante workshops. INretail heeft een 24/7 mentaliteit, dat past erg bij het retailen van nu!”

Anja Elands

Anja Elands

Elands Bodyfashion

“In tijd van nood leer je je vrienden kennen: ook zakelijk. Door de lobby van INretail wordt onze stem gehoord in Den Haag. Wetende dat er een brancheverenging naast je staat en voor je knokt, sterkt mijn vertrouwen in de toekomst. ”

Ruurd Van der Velde

Ruurd Van der Velde

Van der Velde – Uw Slaapspecialist

“Samen sta je sterker. Als het minder gaat in de branche laat INretail juist haar meerwaarde zien. Door een sterke lobby kunnen we, met z’n allen, echt verschil maken. ”

Roy van den Bergh

Roy van den Bergh

Van den Bergh Sport B.V. / Intersport Megastore

Lidmaatschap opzeggen?

Leden die hun INretail-lidmaatschap willen opzeggen, kunnen dit eenvoudig doen via een online formulier. Na ontvangst wordt de opzegging verwerkt en wordt er contact met je opgenomen. Voor vragen of meer informatie kunnen leden contact opnemen met de ledenservice.