Dit kan duurzame verlichting doen voor jouw winkel

23 oktober 2023

Verlichting; één van de belangrijkste elementen om sfeer te creëren in jouw winkel. Ga je voor een warme of koele uitstraling? Kies je voor veel of weinig licht? Kortom, de mogelijkheden zijn eindeloos. Manuel van Masséus Mode liet onlangs nieuwe verlichting plaatsen in zijn modezaak. In dit artikel lees je zijn ervaring.  

Masséus Mode, een winkel met zowel dames- als herenmode, is gevestigd in het prachtige centrum van Emmeloord. Met zo’n 23 jaar ervaring en met ongeveer 750 m2 aan winkelruimte en 15 medewerkers verder, werken ze hier iedere dag met heel veel plezier. We spraken Manuel, de eigenaar van Masséus Mode, over de nieuwe verlichting in hun winkel. 

Duurzame verlichting

“Duurzamer worden is één van de pijlers waar we ons momenteel op richten. Niet alleen vanwege de hoge energieprijzen, maar juist ook omdat we duurzaamheid een heel belangrijk onderwerp vinden. En dat is één van de redenen waarom we Lucky Light hebben ingeschakeld om een plan te laten maken voor nieuwe verlichting in onze winkel.”

Advies op maat

“Lucky Light heeft gezorgd voor een advies op maat, de levering van de lampen en ze hebben bijgedragen aan de installatie in onze winkel. Tevens hebben ze gezorgd voor een één op één vervanging, waardoor het installatieproces moeiteloos is verlopen.”

Bron foto’s: Masséus mode

Besparen op energiekosten

“Inmiddels hebben we het lichtplan via Lucky Light al zo’n halfjaar in gebruik, en we merken al veel verschil in onze energiekosten. Naar verwachting verdienen we de installatiekosten binnen tweeënhalf jaar weer terug. Een goed vooruitzicht! Daarnaast zijn we blij met de gezellige sfeer die er in de winkel hangt door de verlichting. Doordat het licht als daglicht aanvoelt, hoeven klanten niet meer naar een raam te lopen om hun outfit in het daglicht te bekijken. Kortom, we hebben een stap gezet richting een duurzame toekomst met veel voordelen voor ons en voor de klant.”

Net zoals Masséus Mode besparen op energiekosten met duurzame verlichting van Lucky Light? Bekijk hier de mogelijkheden.

Jeanny Reemers

Jeanny Reemers

Managementassistente

Ik wil graag lid worden

Leden kunnen altijd rekenen op juridisch en zakelijk advies op maat, zij krijgen toegang tot een groot bestand aan voorbeelddocumenten en contracten, trainingen en evenementen.