Geen vraag te gek
088 973 06 00

De ochtend van... parket!

Warmteweerstand van vloeren, vakmensen aan je binden en ambacht calculeren. Onderwerpen waar je als ondernemer in de parketbranche vragen over kan hebben of juist praktische tips over wil krijgen. Daarom organiseren we de ochtend van... parket!

De ochtend van... parket! 

Gratis voor INretail-leden in de parketbranche.

23 september 2019 
9.00 - 12.00 uur 
Plinten en profielen centrale (PPC)
Wijk bij Duurstede 

Programma

  • Vloerverwarming en parket

Door de energietransitie gaan verwarmingssystemen in woningen heel anders worden. Nu worden de meeste nieuwbouwhuizen al met vloerverwarming opgeleverd, waarbij er ook steeds meer lage temperatuur-systemen worden ingezet. Wat betekent dit voor de verkoop van parket? Hoe ga je hiermee om in het advies naar de consument en wat gaat dit betekenen voor het aanbod in de toekomst? 

  • Ambacht in de parketbranche 

Als er een vak is waar ambacht en vakmensen centraal staan dan is het wel parket leggen. Toch zien we in de hele maatschappij dat er een tekort ontstaat aan mensen die vmbo- of mbo-opleidingen volgen in de woonbranche. Hoe lukt het dan om (jonge) vakmensen te vinden? En hoe bind je deze ambachtslieden voor een langere periode aan jouw bedrijf? 

  • Calculeren

Durf jij je vakmanschap in rekening te brengen bij een offerte? Niet alleen het product dat je verkoopt maar ook je expertises en adviezen. 

Aanmelden

Delen