Geen vraag te gek
088 973 06 00

(VOL) Gratis workshop: Wie ben jij als ondernemer en hoe zien klanten jou?

Helaas, de workshop zit vol... Als je je inschrijft plaatsen we je op de reservelijst. In het najaar organiseren we deze workshop nog een paar keer, hiervoor kan je jouw interesse ook alvast aangeven.

"De consument regelt zijn eigen zaakjes wel. Genoeg kanalen om informatie te krijgen. En vind je het niet, dan zoek je het op of vraag je het, desnoods online in een wereldwijde groep.”

Hoe speel je hier als ondernemer op in. Hoe zorg je dat je opvalt tussen de rest. En dat de klant jou vindt?

Kortom, hoe zet je jouw winkel neer als merk? Drie stappen zijn hierin belangrijk, je moet nadenken over de vragen:

-    Wie ben ik als ondernemer?
-    Wie zijn mijn klanten?
-    En hoe komen wij met elkaar in contact?

Tijdens deze workshop gaan we in op de eerste stap die daarin belangrijk is: Wie ben ik als ondernemer en hoe denk ik dat mijn klanten mij zien? Samen met Edwin Belt en Tom Kikkert (retaildeskundige) ga je aan de slag met jouw identiteit en imago. Eerst met een inspirerende presentatie, daarna met jouw eigen winkel.

En na de workshop krijg je een opdracht mee naar huis. Binnen twee weken verwachten wij die terug en maken we een individuele online afspraak om je te adviseren.

Daarna ben je kaar voor stap 2: Wie zijn mijn klanten?

In ’t kort:

Wanneer: 24 juni – 19.00 tot 22.00 uur
Waar: Retailhuis Zeist
Kosten: gratis

*Deze workshop en de coaching nadien zijn een pilot voor de uitrol van de ‘Retail 2030 Aan de slag-campagne’ van na de zomervakantie 2019. 

Plaats mij op de reservelijst!
 

* verplichte velden

Delen