Geen vraag te gek
088 973 06 00

Interieur Collectie Dagen 2018

Hét vakmoment voor de project- en woninginrichters staat weer voor de deur. Op 16, 17 en 18 september vinden de Interieur Collectie Dagen plaats in de Evenementenhal Gorinchem.

De focus van het evenement ligt op netwerken, kennis delen en inspiratie. Zo worden de nieuwste collecties op het gebied van vloeren, stoffering, wandbekleding en raamdecoratie onthuld voor het nieuwe seizoen én worden de laatste trends en ontwikkelingen van belangrijke en opkomende merken gepresenteerd. 

Bestel je gratis tickets (zonder registratiecode)

Naast de inspiratie van ruim 120 exposanten, worden er verschillende interessante presentaties gegeven op het evenement, zoals:

De WOW (Way Of Working) - Anna Hutten
De consument wil steeds meer: persoonlijke aandacht, professionele adviezen en op zijn minst een optimale service. Stylisten én woonretailers kunnen inspelen op deze consumentenvraag. Samen kunnen ze dat nog beter. Sterker nog, een goede samenwerking tussen retailer en stylist resulteert in winst op vele fronten. Maak kennis met de WOW, een nieuwe standaard om de samenwerking tussen retailer en stylist te optimaliseren. 

Retail richting 2030 - Harry Bijl 
Het retailspeelveld verander en dat gaat razendsnel. Welke kansen en uitdagingen bepalen succesvol retailen naar 2030? Harry Bijl is dagelijks bezig met de innovatis en het retaillandschap en vertelt en inspireert je graag tijdens de Interieur Collectie Dagen 2018. 

Zien wij je daar?
INretail is weer vertegenwoordigd op de beurs. Heb je vragen of wil je even bijpraten? Wij staan alle drie de dagen voor je klaar. Op onze stand wordt speciale aandacht geschonken aan het thema Vakmensen (werven, opleiden en binden). In dat kader: Neem ook een kijkje bij de Nederlands Kampioenschappen Parketleggen en Woningstoffering

Bestel je gratis tickets (zonder registratiecode)

Delen