Geen vraag te gek
088 973 06 00

Interieur Collectie Dagen 2019

Hét vakmoment voor de project- en woninginrichters staat weer voor de deur. Op 15, 16, en 17 september vinden de Interieur Collectie Dagen plaats in de Evenementenhal Gorinchem.

De focus van het evenement ligt op netwerken, kennis delen en inspiratie. Zo worden de nieuwste collecties op het gebied van vloeren, stoffering, wandbekleding en raamdecoratie onthuld voor het nieuwe seizoen én worden de laatste trends en ontwikkelingen van belangrijke en opkomende merken gepresenteerd. 

Bestel je gratis tickets (zonder registratiecode)

Naast de inspiratie van ruim 120 exposanten, worden er verschillende interessante presentaties gegeven op het evenement, zoals:

  • Woontrends in 2020 - Aafje Nijman - Maandag 16 september: 10.30 - 11.30 uur 
    Aan de hand van de veranderende tijdgeest en het veranderende consumentengedrag heeft trendwatcher Aafje Nijman, samen met INretail, de vier woontrends voor 2020 benoemd. INretail-leden krijgen na afloop van de presentatie gratis een trendwaaier.

    Meld je aan voor de presentatie! 
     
  • NK Woning- en Projectstofferen - 15, 16 en 17 september. 
    Het kampioenschap van het NK Woning- en projectstofferen (NKWP) vindt plaats gedurende de Interieur collectie dagen. Aan het NKWP kunnen alle professionals op het gebied van woning- en projectstofferen deelnemen. Zij werken tijdens dit kampioenschap verschillende opdrachten uit. Het NKWP wordt gehouden op zondag 15 en maandag 16 september. De deelnemers worden verdeeld over één van deze twee dagen. Elke deelnemer werkt dus op één dag van 6,5 uur aan de opdrachten. Vanaf dit jaar zijn er naast het NK voor professionals ook een NK voor junioren (onder 23 jaar), deze worden gehouden op 17 september. Ook nieuw is er een speciale wedstrijd op dinsdag voor VMBO leerlingen van het Gilde vakcollege Techniek te Gorinchem, de zogeheten Forbo Challenge. Meer weten over jong talent in de woonbranche? Kijk hier! 

Zien wij je daar?
INretail is weer vertegenwoordigd op de beurs. Heb je vragen of wil je even bijpraten? Wij staan alle drie de dagen voor je klaar. We vertellen je alles over jouw lidmaatschap bij INretail, de woontrends voor 2020, en scholing in de woonbranche. 

Aanmelden trendpresentatie

* verplichte velden

Delen