Geen vraag te gek
088 973 06 00

Gratis toegang voor Maison&Objet

Van 18 t/m 22 januari 2019 is het weer zo ver, de Maison&Objet in Parijs. Via INretail kan jij er kosteloos bij zijn!

Gratis toegang tot de Maison&Objet!

De komende editie van de Maison&Objet in Parijs vindt plaats van 18 t/m 22 januari 2019. Steeds meer Nederlandse inkopers en interieurprofessionals komen naar deze internationale vakbeurs, ben jij er ook bij? Dankzij speciale afspraken met de beursorganisatie mag jij, als lid van INretail, wederom gratis naar de beurs (normaal € 70,-).

Ruim 3.000 deelnemende merken vanuit de hele wereld presenteren op de Maison&Objet hun laatste collecties, je kan er kennismaken met bekende en minder bekende ontwerpers en je vindt er de laatste trends op het gebied van interieurdesign en woondecoratie op het beroemde trendforum (Hal 7).


MOM: beleef de Maison&Objet het hele jaar door!

Sinds vorig jaar heeft de Maison&Objet een permanent digitaal platform, vol met ideeën, producten en projecten: MOM (Maison&Objet and More). Neem een kijkje op https://mom.maison-objet.com/ en schrijf je in voor de gratis nieuwsupdates! Natuurlijk kun je de Maison&Objet ook volgen op Facebook, Twitter en Instagram.


Kaarten voor INretail leden

Vraag je toegangskaart(en) aan

Tijdens het bestellen word je gevraagd een invitatiecode in te voeren, deze is: INRETMO19


Praktisch informatie

Met de trein

Met de Thalys reis je in ruim drie uur vanaf Amsterdam (Rotterdam 2½ uur!) naar Parijs. Je kan je tickets boeken via deze link. Vanaf het Gare du Nord reis je via de snelmetro RER B-lijn in ongeveer 20 minuten naar de beurs (halte: Parc des Expositions)

Overnachten in Parijs

Op de website van de Maison&Objet is een speciale rubriek voor het boeken van hotels. Ook kan je terecht op de website van Promosalons Nederland, waar u een met korting een accommodatie kunt boeken bij MagicStay, een platform voor huurwoningen speciaal voor zakenreizigers. Voor een complete reis op maat (vervoer+hotel) kan je ook terecht bij reisburo Anko Zakenreizen, klik hier voor het aanbod.

Meer weten?

Indien je vragen hebt hierover, of over de beurs zelf, dan kun je contact opnemen met de Nederlandse vertegenwoordiging van de Maison&Objet: Promosalons Nederland: T. 020 4620020 of E. melsdijk@promosalons.com
Voor alle informatie over de beurs kun je terecht op http://www.maison-objet.com/en

Delen