Geen vraag te gek
088 973 06 00

Gratis toegang voor Maison&Objet

Van 6 tot en met 10 september 2019 is het weer zo ver: Maison&Objet in Parijs. Via INretail kan jij er kosteloos bij zijn!

Gratis naar Maison & Objet!

De komende editie van de Maison&Objet in Parijs vindt plaats van 6 tot en met 10 september 2019. Steeds meer Nederlandse inkopers en interieurprofessionals komen naar deze internationale vakbeurs, ben jij er ook bij? Dankzij speciale afspraken met de beursorganisatie mag jij, als lid van INretail, wederom gratis naar de beurs (normaal € 70,-).

Ruim 3.000 deelnemende merken vanuit de hele wereld presenteren op de Maison&Objet hun laatste collecties, je maakt kennis met bekende en minder bekende ontwerpers en je vindt er de laatste trends op het gebied van interieurdesign en woondecoratie. Nieuw in september is het thema ‘Work!’, gericht op de inrichting en design van werkomgevingen.

Nieuwe indeling van de beurs

Om jouw bezoek zo succesvol mogelijk te laten verlopen, is het aanbod op de beurs ingedeeld in twee grote sectoren: MAISON (alle woondecoratie, ingedeeld naar stijlen) en OBJET (voorwerpen, met name geschikt voor detaillisten).

MOM: beleef de Maison&Objet het hele jaar door!

Sinds vorig jaar heeft de Maison&Objet een permanent digitaal platform, vol met ideeën, producten en projecten: MOM (Maison&Objet and More). Neem een kijkje op https://mom.maison-objet.com/ en schrijf je in voor de gratis nieuwsupdates! Natuurlijk kun je de Maison&Objet ook volgen op Facebook, Twitter en Instagram.


Kaarten voor INretail leden

Vraag je toegangskaart(en) aan

Tijdens het bestellen word je gevraagd een invitatiecode in te voeren, deze is: INRE1MOS19


Praktisch informatie

Met de trein

Met de Thalys reis je in ruim drie uur vanaf Amsterdam (Rotterdam 2½ uur!) naar Parijs. Je kan je tickets boeken via deze link. Vanaf het Gare du Nord reis je via de snelmetro RER B-lijn in ongeveer 20 minuten naar de beurs (halte: Parc des Expositions)

Overnachten in Parijs

Op de website van de Maison&Objet is een speciale rubriek voor het boeken van hotels. Voor een complete reis op maat (vervoer+hotel) kunt u ook terecht bij reisbureau Anko Zakenreizen, klik hier voor het aanbod.

Meer weten?

Indien je vragen hebt over de beurs of jouw reis, dan kun je contact opnemen met de Nederlandse vertegenwoordiging van de Maison&Objet: Promosalons Nederland: T. 020 4620020 of E. melsdijk@promosalons.com

Delen