Geen vraag te gek
088 973 06 00

Speeddate retailers en stylisten

Op dinsdag 18 september kunnen stylisten en retailers elkaar ontmoeten tijdens de vakdagen in de Woonindustrie in Nieuwgein. Geen wekker, ongemakkelijke gesprekken of doordraairondes. Wel snel en makkelijk elkaar leren kennen. Win-win!

Begin dit jaar werd de WOW (Way of Working) gelanceerd: dé nieuwe standaard om de samenwerking tussen retailer en stylist te stimuleren. Veel positieve verhalen en best practices volgden. Fijn om te zien dat ondernemers en stylisten kansen zien om beter met elkaar samen te werken.

Win-win

Beide partijen worden beter van een goede samenwerking, want verbind je als retailer een externe stylist aan je? Dan maak je optimaal gebruik van je showroom en breid je als het ware je bestaande verkoop- en adviesteam uit, zonder vaste lasten. Aan de andere kant heb je als stylist bij een retailer toegang tot collecties, materialen, stalen, kennis en service.

Kom ook!

Interessant, maar hoe pak je het aan als je volgens de WOW wil gaan werken? En waar vind jij die stylist die wil samenwerken en die matched met jouw winkel en kernwaarden? Nieuwsgierig? Kom speeddaten! Vanaf 09.00 tot 10.00 ben je van harte welkom en ontvangen we je met een heerlijk ontbijtje. Zien we je tijdens de vakdagen in de Woonindustrie in Nieuwegein? Tot dan!

De vakdagen en de speeddate in de Woonindustrie hebben in september 2018 plaatsgevonden. Wil jij meer informatie over de WOW? Neem dan contact op met Anna Hutten via ahutten@inretail.nl 

Delen