Geen vraag te gek
088 973 06 00

Retail professionals

Retail professionals

Retail professionals voorzien u van bruikbaar advies INretailDe retail professionals van INretail weten als geen ander wat er speelt en hoe je daar op kunt inspelen. Benieuwd naar de trends van dit moment of zoek je naar een vernieuwend retailmodel? Wij presenteren je graag de kennis en kunde van onze retail professionals en daarnaast een handige ledenwinkel met voordeel.

Innovatieve retailmodellen

In de ledenwinkel kun je net als onze andere retail professionals profiteren van aantrekkelijke aanbiedingen. Je betaalt een scherpe prijs voor bijvoorbeeld marketing of kunt profiteren van mogelijkheden om de vaste lasten te drukken. Bekijk de ledenwinkel en word direct lid, zodat je meteen kunt profiteren.

Trends binnen retail

Onze retail professionals gaan onder andere voor je in op de trends van dit moment. Wat speelt er op het gebied van wonen, mode, schoenen en sport? Inzichten vanuit de branche bieden je de inspiratie om zelf de volgende stap te zetten. Op die manier zijn onze retail professionals van grote toegevoegde waarde en nodigen we je uit je daarbij aan te sluiten.