Geen vraag te gek
088 973 06 00

Retail professionals

Retail professionals geven adviesDe retail professionals van INretail weten als geen ander wat er speelt en hoe je daar op kunt inspelen. Benieuwd naar de trends van dit moment of zoek je naar een vernieuwend retailmodel? Wij presenteren je graag de kennis en kunde van onze retail professionals en daarnaast een handige ledenwinkel met voordeel.

Schakel onze retailers in voor professioneel advies

INretail heeft een breed scala aan opgeleide retailers in dienst: van juridische experts tot RIE-coördinators. Heeft u een probleem met één van uw klanten of leveranciers en wilt u graag weten hoe u dit via juridische weg oplost? Aarzel niet om een van onze professionals in te schakelen. Sluit bovendien een rechtsbijstandsverzekering af bij INretail tegen een vast bedrag per jaar. Ook als u als beginnende ondernemer tegen problemen aanloopt, helpen wij u graag op weg:

  • juridisch advies;
  • financiering van uw onderneming;
  • bedrijfsadvies;
  • personeelsadvies;
  • het opstellen van een RI&E.

Een RI&E is een zogenaamde Risico Inventarisatie & Evaluatie. Hiermee verbert u niet alleen de veiligheid voor uw klanten en medewerkers, maar ook voor uzelf. Als er brand uitbreekt, moet iedereen immers goed weten wat te doen en moet de nooduitgang vrij toegankelijk zijn. INretail heeft daartoe een handige inventarisatie ontwikkeld die door de Arbeidsinspectie is goedgekeurd. Binnen 60 minuten heeft u deze RI&E ingevuld en weet u waar de verbeterpunten liggen. Zo bent u binnen de kortste keren arbo-proof! 

Tips en aaniedingen voor beginnende ondernemers

Als financiering via de bank geen optie is, moet je op zoek naar alternatieve financieringsvormen. INretail denkt graag samen met je na over de opties. Ook is het als beginnende onderneming belangrijk om van begin af aan goed te letten op het welzijn van uw personeel. Gezonde werknemers zorgen namelijk niet alleen voor meer werkplezier, maar ook voor een hogere arbeidsproductiviteit. Vraag gerust om personeelsadvies! In onze ledenwinkel vind je daarnaast verschillende handvatten om een vitale onderneming op te zetten. Profiteer van aantrekkelijke aanbiedingen en betaal een scherpe prijs voor marketing hulpmiddelen. 

Trends binnen retail

Onze retail professionals gaan onder andere voor je in op de trends van dit moment. Wat speelt er op het gebied van wonen, mode, schoenen en sport? Inzichten vanuit de branche bieden je de inspiratie om zelf de volgende stap te zetten. Op die manier zijn onze retail professionals van grote toegevoegde waarde. Bekijk onze ledenwinkel of word direct lid om te profiteren van ons advies en onze acties!