Medewerkers motiveren

Vergeet de traditionele 9 tot 5 mentaliteit en verander je team in een groep gepassioneerde professionals die de extra stap willen zetten. Doe mee met het gratis webinar ‘Medewerkers Motiveren’ van Human Talent Group in samenwerking met INretail.

Programma

In deze boeiende en interactieve sessie geeft Johan de Meij, een ervaren trainer en zelf voormalig supermarktmanager, je inzicht in de strategieën en technieken die je kunt gebruiken om je team te inspireren en te motiveren. Johans achtergrond in retail management geeft hem een uniek perspectief op de uitdagingen en mogelijkheden die komen kijken bij het motiveren van medewerkers. Hij deelt praktische tips en adviezen die je direct kunt toepassen in je dagelijkse leiderschapspraktijk.

Of je nu een ervaren leidinggevende bent die op zoek is naar nieuwe inzichten, of een nieuwe manager die de basis van motiverend leiderschap wil leren, dit webinar is voor jou.

Praktisch

  • Datum: Dinsdag 7 november 9.00 – 10.00 uur
  • Locatie: Online
  • Kosten: Gratis

Aanmelden

Aanmelden kan via de website van Human Talent Group.

Dorien Krassenberg

Dorien Krassenberg

Beleidsadviseur onderwijs

Ik wil graag lid worden

Leden kunnen altijd rekenen op juridisch en zakelijk advies op maat, zij krijgen toegang tot een groot bestand aan voorbeelddocumenten en contracten, trainingen en evenementen.