Gratis MTO in samenwerking met FanFactory! [VOL]

Tevreden medewerkers die met passie en plezier hun werk doen, zorgen voor klanten die fan zijn. Maar… hoe is het eigenlijk gesteld met die tevredenheid? En hoe kun je dit verbeteren? Ontdek het door mee te doen aan het gratis medewerkerstevredenheidsonderzoek (MTO) in de vorm van een Fan Scan en krijg handvatten om aan de slag te gaan met het betrekken en binden van je medewerkers. Want trouwe medewerkers zorgen voor meer trouwe klanten en meer trouwe klanten zorgen uiteindelijk weer voor een (blijvend) hoger rendement.

De Fan Scan: wat is het?

De Fan Scan is een vorm van een MTO, opgezet door Fan Factory. De Fan Scan laat je niet alleen zien hoe jouw medewerkers in de wedstrijd staan, maar ook wat jij kan doen om je medewerkers meer te binden aan jouw onderneming of ze juist verbonden te houden én laat zien hoe jij het doet in vergelijking met collega-ondernemingen.

Wat kun je verwachten?

 • Een korte maar effectieve scan in de vorm van een vragenlijst voor je medewerkers: al in 10 minuten in te vullen
 • 100% vertrouwelijk en anoniem: de resultaten zijn niet terug te herleiden naar je medewerkers;
 • Je medewerkers ontvangen een persoonlijke rapportage met dingen die zij zelf kunnen doen en aspecten waarbij ze jouw hulp goed kunnen gebruiken;
 • Een dashboard met bedrijfsresultaten, maar ook benchmarks om te ontdekken hoe jij het doet in vergelijking met collega-ondernemingen;
 • De 3 belangrijkste thema’s verwerkt in concrete actiepunten, specifiek voor jouw onderneming;
 • Een online kick-off sessie voorafgaand aan het onderzoek en een online powersessie achteraf;
 • Meer fans onder je medewerkers en daardoor meer fans onder je klanten, meer loyale klanten, duurzame winst en groei en zo een hoger rendement;
 • En dat alles helemaal gratis!

Wat vragen we van jou?

 • Je bent lid van INretail;
 • Je hebt een onderneming met 5 tot 250 medewerkers. Hoe meer medewerkers meedoen, des te gedetailleerder de resultaten die je krijgt;
 • Je kan op dinsdag 6 juni om 10.00 uur (was eerst: dinsdag 9 mei) aanwezig zijn bij de online kick-off sessie.
 • Je kan bij één van de online powersessies op maandag 31 juli óf dinsdag 29 augustus aanwezig zijn. Deze sessies duren van 09.00 tot 10.30. De sessie van dinsdag 18 juli is vervallen.
 • Je meldt je onderneming uiterlijk 23 mei (was eerst: 26 april) aan via onze website. Doe dit snel, want vol = vol! De Fan Scan zelf start op 12 juni, dit is het moment dat je jouw medewerkers mag uitnodigen om de vragenlijst in te vullen.

Let op:

 • FanFactory heeft als onafhankelijk onderzoeksbureau wel inzicht in de resultaten en ook INretail kan dit inzien. Fan Factory en INretail gaan vertrouwelijk om met deze gegevens en zullen nooit doorgeven welke medewerkers de Fan Scan wel of niet hebben ingevuld of welke antwoorden zij hebben gegeven. INretail gebruikt de resultaten enkel voor het verbeteren van de dienstverlening.

Aanmelden kan via onderstaand formulier. Let op: wanneer je je hebt aangemeld, nemen wij je aanmelding in behandeling en controleren we eerst of je aan alle voorwaarden voldoet om mee te kunnen doen. Wanneer dit het geval is, ontvang je van ons een definitieve bevestiging. Je aanmelding is dus niet direct definitief.

HET IS HELAAS NIET MEER MOGELIJK OM JE AAN TE MELDEN VOOR HET MTO. HET AANMELDFORMULIER IS GESLOTEN.

Suzanna Heuff

Suzanna Heuff

HR-adviseur

Ik wil graag lid worden

Leden kunnen altijd rekenen op juridisch en zakelijk advies op maat, zij krijgen toegang tot een groot bestand aan voorbeelddocumenten en contracten, trainingen en evenementen.