Samen werkt – centrumorganisaties van morgen

Het landelijk congres is een initiatief van Stad & Co en DNWS en wordt gehost door de gemeente Rotterdam. Partners zijn MKB Rotterdam, Retailagenda, de Hogeschool van Amsterdam, de Argumentenfabriek en SDF.

Ben je nieuwsgierig naar de centrumorganisaties van morgen? Meld je aan voor het congres op 6 november: ‘Samen werkt!’ Tijdens dit congres word je geïnspireerd in hoe je beter en anders kunt samenwerken in jouw centrumgebied.

Programma

Na een korte plenaire aftrap met een Rotterdams welkom kies je uit maar liefst 8 verschillende deelsessies en 3 stadstours in het centrum. Er is veel tijd om elkaar te spreken en nieuwe collega’s uit het vak te ontmoeten. Tijdens het plenaire programma in de middag hoor je alles over het onderzoek ‘Samen werkt’ en vindt er een paneldiscussie plaats. We sluiten de dag af met een netwerkborrel.

10.00 – 10.30 uur: Inloop
10.30 – 11.00 uur: Samen werkt – de aftrap (plenair)
11.15 – 12.15 uur: Eerste ronde deelsessies en stadstours
12.30 – 13.30 uur: Netwerklunch
13.45 – 14.45 uur: Tweede ronde deelsessies en stadstours
15.00 – 15.45 uur: Samen werkt – presentatie onderzoek en paneldiscussie (plenair)
15.45 – 16.30 uur: Netwerkborrel

Meer informatie over de deelsessies en de stadstours zie je op DNWS.nl.

Praktisch

  • Datum en tijd: 10.00 tot 16.30 uur
  • Locatie: Postiljon Hotel & Convention Centre, Beursplein 37, 3011 AA Rotterdam
  • Voor wie: Ondernemers, vastgoedeigenaren of -collectieven, gebiedsmanagers, centrummanagers, gemeenten en provincies, cultuur- en onderwijs- & onderzoeksinstellingen, andere stakeholders die een belang hebben bij een goed functionerende centrumorganisatie.
  • Parkeren: Parkeren kan bij de dichtstbijzijnde parkeergarage (WTC-Beursplein) of het is mogelijk om te parkeren in de inpandige parkeergarage van Interparking. Hier geldt voor beide betaald parkeren. Klik hier voor meer informatie.
  • Openbaar vervoer: Neem vanaf Rotterdam CS de metro en stap uit bij station Beurs. Kies uitgang Beursplein. Ook zijn er verschillende opties voor de tram. 
  • Meer informatie: Lees het artikel Onderzoek: Hoe ziet de centrumorganisatie van de toekomst eruit?

Aanmelden

Aanmelden kan via de website van DNWS.nl.Hester Bunnik

Hester Bunnik

Beleidsadviseur Platform de Nieuwe Winkelstraat

Ik wil graag lid worden

Leden kunnen altijd rekenen op juridisch en zakelijk advies op maat, zij krijgen toegang tot een groot bestand aan voorbeelddocumenten en contracten, trainingen en evenementen.