Bedrijfsoverdracht binnen en buiten de familie

Het verkopen of overdragen van een winkel is een complex proces. In een aantal gevallen is bedrijfsoverdracht binnen de familie een optie, bijvoorbeeld overdracht aan de kinderen. Hoe gaat u hiermee om als er meerdere kinderen zijn? Hebben ze de capaciteiten om uw winkel over te nemen? Hoe maakt u dit bespreekbaar met elkaar? Emoties spelen hierbij een grote rol

Binnen de familie – 16 oktober

In het seminar bedrijfsoverdracht op 16 oktober aanstaande gaan we in op hoe je jouw winkel zo goed mogelijk kan overdragen aan één of meerdere familieleden. Onze bedrijfsadviseurs vertellen over het financiële stuk van de verkoop en fiscaal adviseur Victor Lampe laat zien wat er fiscaal komt kijken bij overdracht binnen de familie.

Buiten de familie – 17 oktober

In het seminar bedrijfsoverdracht op 17 oktober aanstaande gaan we in op hoe je jouw winkel zo goed mogelijk in de etalage kan zetten en hoe je de interesse van de koper kan wekken. Onze bedrijfsadviseurs vertellen over het financiële stuk van de verkoop en fiscaal adviseur Victor Lampe laat zien wat er fiscaal komt kijken bij de verkoop.

Beide seminars zijn van 16:00 tot 18:00 in ons retailhuis in Zeist. Blijf achteraf, om de file te omzeilen, gerust mee-eten. Wij zorgen voor broodjes!

Aanmeldformulier

Advies nodig?

Voor juridische vraagstukken, vragen over financiering, hr of andere simpele en complexe kwesties kun je terecht bij een van onze adviseurs.

Contacteer de adviseur Bel ons
Peter Wolfsen

Peter Wolfsen

Bedrijfsadviseur

Ik wil graag lid worden

Leden kunnen altijd rekenen op juridisch en zakelijk advies op maat, zij krijgen toegang tot een groot bestand aan voorbeelddocumenten en contracten, trainingen en evenementen.