Juni Modemaand Arnhem

13 mei 2024

Arnhem staat niet voor niets bekend als modestad. Dat is onder meer te danken aan de ArtEZ kunstacademie, die sinds 1953 een succesvolle afdeling heeft voor modeontwerpen en modetekenen. De modeafdeling van ArtEZ heeft inmiddels vele bekende modeontwerpers voortgebracht, zoals Viktor & Rolf, Suleyman Demir, Oscar Raaijmakers, Jan Taminiau, Eefje Frankenhuis en Iris van Herpen.  

Tijdens de jaarlijkse Juni Modemaand in Arnhem staan mode, ontwerp en creativiteit centraal in de Arnhemse binnenstad. De Juni Modemaand start met het tiendaags Fashion + Design Festival, waar Arnhems talent voor het voetlicht wordt gebracht door onder andere presentaties van ontwerpers in Rozet en de tentoonstelling “Tussen Grenzen” in Museum Arnhem.  

Laat je tijdens de Juni Modemaand inspireren op het gebied van mode én ontwerp tijdens de Nacht van de Mode in het Modekwartier, tijdens een van de verschillende workshops in de binnenstad en evenementen als Stockdagen Arnhem, als top-ontwerpers en high-end winkeliers de deuren van hun voorraadkasten openen. Traditiegetrouw zijn ook de modeshows van de nieuwste lichting ontwerpers van Rijn IJssel en ArtEZ een jaarlijks terugkerend hoogtepunt.  

Advies nodig?

Voor juridische vraagstukken, vragen over financiering, hr of andere simpele en complexe kwesties kun je terecht bij een van onze adviseurs.

Contacteer de adviseur Bel ons
Susan Krau

Susan Krau

Branchecoördinator Mode & Schoenen

Ik wil graag lid worden

Leden kunnen altijd rekenen op juridisch en zakelijk advies op maat, zij krijgen toegang tot een groot bestand aan voorbeelddocumenten en contracten, trainingen en evenementen.