Zonnepanelen | FDN

Zonnepanelen

Ontdek de kracht van zonne-energie en investeer in een groene toekomst

Ben jij klaar om de stap te zetten naar een groenere en duurzamere toekomst? Wil je niet langer afhankelijk zijn van de grillen van de energiemarkt en zelfvoorzienend zijn in jouw energiebehoefte? De hoogwaardige zonnepanelen van Facilitaire Diensten Nederland (FDN) bieden de perfecte oplossing voor een milieuvriendelijke en rendabele energieopwekking.

Soorten Omvormers

Bij het kiezen van de juiste zonnepanelen is de omvormer een cruciaal element dat de opgewekte gelijkstroom (DC) omzet in bruikbare wisselstroom (AC) voor jouw huishoudelijke apparaten. Het assortiment omvat drie verschillende soorten omvormers om aan jouw specifieke behoeften te voldoen:

 • String Omvormers: Ideaal voor standaard zonnesystemen, waarbij zonnepanelen in serie worden geschakeld. Ze zijn kosteneffectief en presteren goed bij een uniforme blootstelling aan zonlicht.
 • Micro Omvormers: Perfect voor situaties met schaduwproblemen of complexe dakconfiguraties. Elk paneel heeft zijn eigen omvormer, waardoor de opbrengst per paneel geoptimaliseerd wordt en de prestaties van het hele systeem worden gemaximaliseerd.
 • Power Optimizers: Deze omvormers worden tussen de zonnepanelen en de string omvormer geplaatst, waardoor elk paneel onafhankelijk kan functioneren. Dit zorgt voor een verbeterde energieopbrengst, vooral bij deels beschaduwde omstandigheden.

Tier 1 Zonnepanelen

FDN biedt alleen Tier 1 zonnepanelen aan, die voldoen aan de hoogste normen op het gebied van productie, prestaties en betrouwbaarheid.

Voordelen

 • Betrouwbaarheid: Tier 1 fabrikanten hebben een bewezen staat van dienst en zijn financieel stabiel, wat de garantie biedt dat je zonnepanelen op de lange termijn worden ondersteund.
 • Hoger Rendement: Tier 1 zonnepanelen maken gebruik van geavanceerde technologieën en materialen, waardoor ze efficiënter energie kunnen opwekken uit zonlicht.
 • Langere Levensduur: De duurzaamheid van Tier 1 zonnepanelen zorgt ervoor dat ze langer meegaan en dus een betere investering zijn op de lange termijn.
 • Uitgebreide Garanties: Tier 1 fabrikanten bieden meestal uitgebreide garanties die jouw investering beschermen tegen onverwachte problemen.

Kwalitatieve Installatie

Een ervaren en deskundig team van installateurs zorgt voor een vlekkeloze installatie van jouw zonnesysteem. De installatiediensten omvatten:

 • Professionele Evaluatie: Jouw dak en energiebehoeften worden grondig beoordeeld om een oplossing op maat te ontwerpen die perfect bij jouw situatie past.
 • Veilige Montage: De experts installeren de zonnepanelen met uiterste zorg en oog voor veiligheid, rekening houdend met de esthetiek van jouw woning of bedrijf.
 • Kwaliteitscontrole: Er worden uitgebreide tests uitgevoerd om ervoor te zorgen dat het systeem naar behoren werkt en maximale energie-opbrengst garandeert.
 • Nazorg en Onderhoud: Na de installatie staat FDN altijd klaar om eventuele vragen te beantwoorden en wordt er regelmatig onderhoud aangeboden om de levensduur en prestaties van jouw zonnesysteem te optimaliseren.

Scherpe prijzen

FDN is er trots op dat zij door grootschalige inkoop van hoogwaardige zonnepanelen en omvormers scherpe prijzen kunnen aanbieden. Je krijgt de beste waarde voor je geld zonder concessies te doen aan de kwaliteit of prestaties. Jouw tevredenheid is prioriteit en FDN wil ervoor zorgen dat zonne-energie voor iedereen toegankelijk is.

Aanvragen - Zonnepanelen

Wil je meer weten? Vul dan onderstaand formulier in

Service ledenwinkel

Service ledenwinkel

Service ledenwinkel

Ik wil graag lid worden

Leden kunnen altijd rekenen op juridisch en zakelijk advies op maat, zij krijgen toegang tot een groot bestand aan voorbeelddocumenten en contracten, trainingen en evenementen.