Meld je aan als mentor

Ben jij de mentor die we zoeken?

INretail brengt retailondernemers en ervaren mentoren samen. Steeds meer ondernemers ontdekken de waarde van ervaring en kennis van anderen en profiteren van ons uitgebreide netwerk. Daarom doen we een beroep op jou. Vind jij het leuk om andere ondernemers te ondersteunen en bij te dragen aan de groei van de Nederlandse retailsector? Sluit je aan bij het INretail Ontwikkelprogramma als mentor!

Als mentor krijg je de kans om jouw expertise en inzichten te delen met opkomende ondernemers, hen te begeleiden in hun zakelijke uitdagingen, en bij te dragen aan hun persoonlijke en professionele groei. Door deel te nemen aan ons programma, speel je een cruciale rol in het versterken van de retailsector en het bevorderen van innovatie en samenwerking.

Waarom meedoen als mentor?

  • Geef terug: Deel je kennis en ervaring om de volgende generatie retailondernemers te helpen slagen.
  • Netwerk uitbreiden: Bouw waardevolle relaties op met andere professionals en experts binnen de retailsector.
  • Blijf leren: Ontvang nieuwe inzichten en blijf op de hoogte van de nieuwste trends en ontwikkelingen in de branche.
  • Bijdragen aan groei: Help mee om de Nederlandse retailsector te versterken en te laten groeien.

Samen bouwen we aan een sterkere, innovatievere en succesvollere retailsector.

Profiel van mentoren

Een ideale mentor voor het INretail Ontwikkelprogramma is een ervaren professional met diepgaande retailkennis, uitstekende communicatievaardigheden, een breed netwerk, en de persoonlijke eigenschappen en toewijding die nodig zijn om retailondernemers effectief te begeleiden en te inspireren.

Meld je aan als mentor

Wat leuk dat je je als mentor wilt aanmelden! We zijn ontzettend blij dat je jouw kennis wilt delen om anderen te helpen groeien. Vul hieronder je gegevens in, dan nemen wij binnenkort contact met je op voor een intake gesprek.