Schrijf je gratis in!

Nationaal Retail debat

Schrijf je in voor het nationaal retail debat

INretail organiseert 15 februari van 18.00 uur tot 19.00 uur het Nationaal Retail Debat met de vier grote politieke partijen van dit moment VVD, GroenLinks, CDA en PvdA. De chef politiek van Jinek leidt het debat over de centrale vraag wat de retail nodig heeft en hoe de kandidaat Tweede Kamerleden zich hier na de verkiezingen van 17 maart voor gaan inzetten. 

Iedereen kan zich aanmelden

Thema’s die aan bod komen, zijn herstel en vernieuwing van de retail na corona, verduurzaming, digitalisering en het stimuleren van ondernemerschap in het algemeen. Iedereen die een belang heeft bij een gezonde retail non-food kan zich aanmelden hier om het debat tussen 18.00 uur en 19.00 uur live online te volgen.

Brede campagne 

Het debat dat bij INretail in Zeist plaatsvindt en digitaal gevolgd kan worden, vormt de aftrap van een brede campagne om de belangen van de retail op de kaart te zetten. Met de slogan ‘Kies retail. Kies dichtbij.’ geeft INretail tot de verkiezingsdag 17 maart met allerlei acties vorm aan de campagne en het grote belang van aantrekkelijke winkelkernen. Bezoeken van politici aan ondernemers met non-food winkels in alle provincies van ons land staan ook op het programma. 

* verplichte velden