Bijl Blogt: HOERA, de Boedelmakelaar

Vragen?
Bel ondernemersservice!
088 973 06 00

Ik kan blij worden van het idee dat ik nieuwe of andere inzichten krijg. Dat is wat mij betreft ook waar de Retail over gaat: ‘Actieve ondernemers die zichzelf en hun bedrijfsmodel constant vernieuwen.’ Ze snappen de behoefte van hun gasten, weten te verrassen en verrijken zo het leven van de bezoekers en klanten.

De Boedelmakelaar

Het is reuze interessant om erachter te komen hoe een concept is bedacht en werkt. Je ziet soms iets, hebt misschien wel een idee hoe het zou kunnen werken, maar hoe zit het echt? Dekt de naam de hele lading?  Zo ook met de Boedelmakelaar uit Baarn. Je denkt: ‘Het zal wel om de verkoop van spullen uit nalatenschappen gaan.’ Ja, dat is ook het geval. Maar er is veel meer. De bevlogen ondernemer Eric Branger bedacht een totaal ontzorgingsconcept voor inboedels.

Zorgen uit handen nemen     

Het mooie aan Retail is dat het altijd een unieke mix is van; dienstverlening, beleving creëren en producten vermarkten. Emotie speelt een grote rol als het om aan- en verkopen gaat. Je kan wel bedenken hoe dat zit als er dierbaren in het spel zijn, het om erfstukken draait en de geldverdeling tussen de erfgenamen. Eric, van origine veilingmeester, bedacht een totaalaanpak om inboedels naar ieders tevredenheid een bestemming te geven. Hij levert met zijn team een betrouwbare totaaloplossing. Ze doen dat vol bezieling en zeer betrokken.

Dienstverlening professionaliseren  

Bij de Boedelmakelaar kan je testamentair laten vermelden hoe je de afhandeling wenst van een inboedel. Hele praktische zaken worden zo goed vastgelegd en geregeld. Het kan daarbij gaan om de verzekering en afhandeling van een complete ontruiming, de in- en verkoop van spullen of de taxatie van dure objecten. Het is niet alleen prettig dat alles vanuit een hand geregeld wordt, de maximale opbrengst staat boven alles. Discreet en liefdevol worden zorgen uit handen genomen. Eric en zijn team kijken altijd naar de beste oplossing voor elke afzonderlijke klant en het product. Mooi dat commercie en maatschappelijke betrokkenheid hand in hand gaan.

Vedis New Retail Champ    

Recent breide Eric de dienstverlening uit door een grote winkel in te richten. Zo werd zijn aanpak nog completer. Op een belevingsvolle wijze zijn alle spullen gerangschikt en geëtaleerd. Bezoekers, op zoek naar pareltjes, komen er regelmatig en graag terug. Steeds meer mensen bieden inboedels aan bij de Boedelmakelaar. Ze worden ontzorgd, krijgen maximaal rendement op een inboedel en vertrouwen dat de spullen terecht komen bij liefhebbers. Ik snap wel waarom Eric kans maakt op de Vedis New Retail Champ prijs. Hij zit bij de laatste drie genomineerden. Ik hoop op een gemeend ‘Hoera’ dinsdag!  

Tags
Contactpersoon
Harry Bijl
Harry Bijl
Inspiratie en Innovatie
06 209 609 65

Recent nieuws

 • open

  Groeien dankzij crowdfunding

  Nieuws
  Gisteren, 19 april 2018
  Astrid en Pim Duetz namen onlangs negentien Adam-winkels over uit het faillissement van McGregor. Het benodigde groeigeld (1,75 miljoen euro) kwam via crowdfunding binnen. Met de bank, waar Duetz eerst aanklopte, viel niets te regelen.
  Groeien dankzij crowdfunding
 • open

  Hoe zet ik een verwerkingsregister op?

  Nieuws
  Gisteren, 19 april 2018
  Een van de eerste verplichtingen die om de hoek komt wanneer je aan de slag gaat met de nieuwe privacywetgeving is het opzetten van een verwerkingsregister. In dit register neem je op met welke processen binnen de organisatie je persoonsgegevens verwerkt. 
  Hoe zet ik een verwerkingsregister op?
 • open

  De klant kennen zorgt voor meer omzet

  Nieuws
  Eergisteren, 18 april 2018
  ​​​​​​​Een belangrijk maar behoorlijk onderschat onderdeel van ondernemerssucces, is de mate waarin je jouw klanten kent. Wie zijn jouw klanten? Waar komen ze vandaan en hoe kun je ze het beste bereiken?
  De klant kennen zorgt voor meer omzet
 • open

  Rechtbank Raadsels: Wat doe je als de klant de overeenkomst niet nakomt?

  Nieuws
  Eergisteren, 18 april 2018
  Klachten over zaken en ontslag van winkelpersoneel. Typische retailkwesties die voor een rechtsbijstandsjurist of accountant Rechtbank Raadsels blijven. Door de jarenlange ervaring in de retailbranche procederen onze juristen met succes!
  Rechtbank Raadsels: Wat doe je als de klant de overeenkomst niet nakomt?

Gerelateerd aan dit artikel

Delen