Bijl Blogt: HOERA, de Boedelmakelaar

Vragen?
Bel ondernemersservice!
088 973 06 00

Ik kan blij worden van het idee dat ik nieuwe of andere inzichten krijg. Dat is wat mij betreft ook waar de Retail over gaat: ‘Actieve ondernemers die zichzelf en hun bedrijfsmodel constant vernieuwen.’ Ze snappen de behoefte van hun gasten, weten te verrassen en verrijken zo het leven van de bezoekers en klanten.

De Boedelmakelaar

Het is reuze interessant om erachter te komen hoe een concept is bedacht en werkt. Je ziet soms iets, hebt misschien wel een idee hoe het zou kunnen werken, maar hoe zit het echt? Dekt de naam de hele lading?  Zo ook met de Boedelmakelaar uit Baarn. Je denkt: ‘Het zal wel om de verkoop van spullen uit nalatenschappen gaan.’ Ja, dat is ook het geval. Maar er is veel meer. De bevlogen ondernemer Eric Branger bedacht een totaal ontzorgingsconcept voor inboedels.

Zorgen uit handen nemen     

Het mooie aan Retail is dat het altijd een unieke mix is van; dienstverlening, beleving creëren en producten vermarkten. Emotie speelt een grote rol als het om aan- en verkopen gaat. Je kan wel bedenken hoe dat zit als er dierbaren in het spel zijn, het om erfstukken draait en de geldverdeling tussen de erfgenamen. Eric, van origine veilingmeester, bedacht een totaalaanpak om inboedels naar ieders tevredenheid een bestemming te geven. Hij levert met zijn team een betrouwbare totaaloplossing. Ze doen dat vol bezieling en zeer betrokken.

Dienstverlening professionaliseren  

Bij de Boedelmakelaar kan je testamentair laten vermelden hoe je de afhandeling wenst van een inboedel. Hele praktische zaken worden zo goed vastgelegd en geregeld. Het kan daarbij gaan om de verzekering en afhandeling van een complete ontruiming, de in- en verkoop van spullen of de taxatie van dure objecten. Het is niet alleen prettig dat alles vanuit een hand geregeld wordt, de maximale opbrengst staat boven alles. Discreet en liefdevol worden zorgen uit handen genomen. Eric en zijn team kijken altijd naar de beste oplossing voor elke afzonderlijke klant en het product. Mooi dat commercie en maatschappelijke betrokkenheid hand in hand gaan.

Vedis New Retail Champ    

Recent breide Eric de dienstverlening uit door een grote winkel in te richten. Zo werd zijn aanpak nog completer. Op een belevingsvolle wijze zijn alle spullen gerangschikt en geëtaleerd. Bezoekers, op zoek naar pareltjes, komen er regelmatig en graag terug. Steeds meer mensen bieden inboedels aan bij de Boedelmakelaar. Ze worden ontzorgd, krijgen maximaal rendement op een inboedel en vertrouwen dat de spullen terecht komen bij liefhebbers. Ik snap wel waarom Eric kans maakt op de Vedis New Retail Champ prijs. Hij zit bij de laatste drie genomineerden. Ik hoop op een gemeend ‘Hoera’ dinsdag!  

Tags
Contactpersoon
Harry Bijl
Harry Bijl
Inspiratie en Innovatie
06 209 609 65

Recent nieuws

 • open

  Bijl Blogt: Overweldigend groot zegt niets over succes

  Nieuws
  vrijdag, 19 januari 2018
  Ik was deze week, op uitnodiging van de internationale associatie tuincentra, in Bologna om een presentatie te geven. Het publiek bestond uit 200 enthousiaste zelfstandige tuincentra eigenaren. Zij verstonden geen woord Engels en ik geen woord Italiaans. Gelukkig vertaalde de Italiaanse Paula mijn speech in het Italiaans en was het voor allen een leuke ervaring.
  Bijl Blogt: Overweldigend groot zegt niets over succes
 • open

  Koopzondag: aan jou de keuze!

  Nieuws
  woensdag, 10 januari 2018
  Afgelopen week werd mij gevraagd te benoemen welke actualiteiten er binnen de regio spelen. Wat zie ik als regioadviseur wanneer ik op bezoek ben in de provincies Utrecht, Limburg en Gelderland. En wat krijg ik veelal van jou als ondernemer terug? Altijd goed om daar regelmatig bij stil te staan.
  Koopzondag: aan jou de keuze!
 • open

  Kom nu in actie voor de gemeenteraadsverkiezingen 2018

  Nieuws
  woensdag, 10 januari 2018
  De gemeenteraadsverkiezingen staan voor de deur. Op woensdag 21 maart 2018 mag (ondernemend) Nederland haar stem in de verschillende gemeenten uitbrengen. Dat betekent voor jou dat nú het moment is om te laten horen wat jij als ondernemer belangrijk vindt.
  Kom nu in actie voor de gemeenteraadsverkiezingen 2018
 • open

  Zo zet jij 2018 naar jouw hand!

  Nieuws
  woensdag, 10 januari 2018
  Vanaf nu gaan we het niet meer hebben over de clichés van vorig jaar en gaan we gewoon weer over tot de orde van de dag. In 2018 staat ons namelijk een hele hoop te wachten!
  Zo zet jij 2018 naar jouw hand!

Gerelateerd aan dit artikel

Delen