Bijl Blogt: Kan je de werkelijkheid nog mooier maken?

Vragen?
Bel ondernemersservice!
088 973 06 00

Sommige mensen vinden hun eigen wereldje prima om in te leven, ze willen dat ook graag zo houden. Niet iedereen wordt blij van de technische mogelijkheden die in een stormachtig tempo op ons afkomen. Dat is ook ieders goed recht. Je mag je natuurlijk afsluiten voor al die nieuwigheid.

Vergeet de mooie kanten niet

Hoe dan ook, je ontkomt er niet aan dat je zowel privé als zakelijk te maken hebt en krijgt met de technische innovaties. Je kan je afkeren, dat vertraagt de confrontatie een beetje, maar ontkomen doe je er niet aan. Je kan het dus maar beter omarmen en je verwonderen over al die nieuwe mogelijkheden.

De kracht van VR

Het is fascinerend om te zien hoe techniek ons leven kan verrijken en ons instaat stelt om dingen leuker of makkelijker te maken. Neem bijvoorbeeld de Virtual Reality techniek. Verbazingwekkend wat je daar allemaal mee kan doen. Dat gaat echt veel verder dan een beetje dansen en lachen met een grote donkere bril. Kijk ook eens naar de commerciële toepassing van visuele technieken die AkzoNobel via een App inzet.

Neem een kijkje bij…

Al je echt diep wil gaan in deze technieken dan zijn de VR days in Amsterdam een must go voor je. En omdat ik het fijn vindt dat jij mijn blog leest, krijg je met de code: ‘VRDAYS-20’ 20% korting. En met de code: ‘VRDAYS17-EXH-203191’ krijgen de eerste 20 aanmelders een ticket voor de Expo op donderdag 26 en vrijdag 27 oktober

En vergeet INretailLAB niet!

Op 20 november organiseren we het INretailLAB, daar zullen we zeker vanuit diverse kanten aandacht schenken aan methodes om de werkelijkheid mooier te maken. Bedrijven als o.a. Kersten Retail, vanDomburg, Oxyma, Zappar en VR days laten zien hoe je visuele technieken als VR en Augmented Reality kan toepassen. Laat de kans om je inzichten te vergroten niet aan je voorbij gaan. Tot dan!     

Meld je aan

Contactpersoon
Harry Bijl
Harry Bijl
Inspiratie en Innovatie
06 209 609 65

Recent nieuws

 • open

  Omzetkengetallen per branche

  Nieuws
  Vandaag, 19 juli 2018
  Ben jij samen met jouw gemeente bezig met het opstellen van een detailhandelsvisie, waaruit naar voren moet komen of er wel of geen uitbreidingsmogelijkheden zijn in jouw gemeente en of winkelgebied? Dan kan het rapport Omzetkengetallen jou en de gemeente helpen de goede keuzes te maken.
  Omzetkengetallen per branche
 • open

  Een dag uit het leven van de bedrijfsadviseur: Gaan we verkopen of toch doorgaan?

  Nieuws
  Gisteren, 18 juli 2018
  Of ik een ondernemer meteen wilde terugbellen voor een afspraak, hij wilde zijn zaak zo snel mogelijk verkopen, hij was er helemaal klaar mee, al die zeurende klanten en hij verdiende er ook nog eens niks mee. Hij had hulp nodig.
  Een dag uit het leven van de bedrijfsadviseur: Gaan we verkopen of toch doorgaan?
 • open

  WOW, wat een uitnodiging tot samenwerken!

  Nieuws
  Gisteren, 18 juli 2018
  Het is fijn om te ervaren dat verschillende ondernemers de kans zien om met stylisten beter samen te werken. Retailers en fabrikanten benaderen mij om te sparren over plannen om events en bijeenkomsten te organiseren.
  WOW, wat een uitnodiging tot samenwerken!
 • open

  Bijl Blogt: Onbekend maakt onbemind

  Nieuws
  Eergisteren, 17 juli 2018
  Je hoort het bijna dagelijks: ‘Je moet vanuit je eigen kracht werken, de klant kennen, big data toepassen en samenwerken in platformen’. Simpel toch? Ik denk van niet, want het begint met het begrijpen wat jou en anderen boeit en bindt.
  Bijl Blogt: Onbekend maakt onbemind

Gerelateerd aan dit artikel

Delen