Bijl Blogt: Kan je de werkelijkheid nog mooier maken?

Vragen?
Bel ondernemersservice!
088 973 06 00

Sommige mensen vinden hun eigen wereldje prima om in te leven, ze willen dat ook graag zo houden. Niet iedereen wordt blij van de technische mogelijkheden die in een stormachtig tempo op ons afkomen. Dat is ook ieders goed recht. Je mag je natuurlijk afsluiten voor al die nieuwigheid.

Vergeet de mooie kanten niet

Hoe dan ook, je ontkomt er niet aan dat je zowel privé als zakelijk te maken hebt en krijgt met de technische innovaties. Je kan je afkeren, dat vertraagt de confrontatie een beetje, maar ontkomen doe je er niet aan. Je kan het dus maar beter omarmen en je verwonderen over al die nieuwe mogelijkheden.

De kracht van VR

Het is fascinerend om te zien hoe techniek ons leven kan verrijken en ons instaat stelt om dingen leuker of makkelijker te maken. Neem bijvoorbeeld de Virtual Reality techniek. Verbazingwekkend wat je daar allemaal mee kan doen. Dat gaat echt veel verder dan een beetje dansen en lachen met een grote donkere bril. Kijk ook eens naar de commerciële toepassing van visuele technieken die AkzoNobel via een App inzet.

Neem een kijkje bij…

Al je echt diep wil gaan in deze technieken dan zijn de VR days in Amsterdam een must go voor je. En omdat ik het fijn vindt dat jij mijn blog leest, krijg je met de code: ‘VRDAYS-20’ 20% korting. En met de code: ‘VRDAYS17-EXH-203191’ krijgen de eerste 20 aanmelders een ticket voor de Expo op donderdag 26 en vrijdag 27 oktober

En vergeet INretailLAB niet!

Op 20 november organiseren we het INretailLAB, daar zullen we zeker vanuit diverse kanten aandacht schenken aan methodes om de werkelijkheid mooier te maken. Bedrijven als o.a. Kersten Retail, vanDomburg, Oxyma, Zappar en VR days laten zien hoe je visuele technieken als VR en Augmented Reality kan toepassen. Laat de kans om je inzichten te vergroten niet aan je voorbij gaan. Tot dan!     

Meld je aan

Tags
Contactpersoon
Harry Bijl
Harry Bijl
Inspiratie en Innovatie
06 209 609 65

Recent nieuws

 • open

  Groeien dankzij crowdfunding

  Nieuws
  Gisteren, 19 april 2018
  Astrid en Pim Duetz namen onlangs negentien Adam-winkels over uit het faillissement van McGregor. Het benodigde groeigeld (1,75 miljoen euro) kwam via crowdfunding binnen. Met de bank, waar Duetz eerst aanklopte, viel niets te regelen.
  Groeien dankzij crowdfunding
 • open

  Hoe zet ik een verwerkingsregister op?

  Nieuws
  Gisteren, 19 april 2018
  Een van de eerste verplichtingen die om de hoek komt wanneer je aan de slag gaat met de nieuwe privacywetgeving is het opzetten van een verwerkingsregister. In dit register neem je op met welke processen binnen de organisatie je persoonsgegevens verwerkt. 
  Hoe zet ik een verwerkingsregister op?
 • open

  De klant kennen zorgt voor meer omzet

  Nieuws
  Eergisteren, 18 april 2018
  ​​​​​​​Een belangrijk maar behoorlijk onderschat onderdeel van ondernemerssucces, is de mate waarin je jouw klanten kent. Wie zijn jouw klanten? Waar komen ze vandaan en hoe kun je ze het beste bereiken?
  De klant kennen zorgt voor meer omzet
 • open

  Rechtbank Raadsels: Wat doe je als de klant de overeenkomst niet nakomt?

  Nieuws
  Eergisteren, 18 april 2018
  Klachten over zaken en ontslag van winkelpersoneel. Typische retailkwesties die voor een rechtsbijstandsjurist of accountant Rechtbank Raadsels blijven. Door de jarenlange ervaring in de retailbranche procederen onze juristen met succes!
  Rechtbank Raadsels: Wat doe je als de klant de overeenkomst niet nakomt?

Gerelateerd aan dit artikel

Delen