Bijl Blogt: Kan je de werkelijkheid nog mooier maken?

Vragen?
Bel ondernemersservice!
088 973 06 00

Sommige mensen vinden hun eigen wereldje prima om in te leven, ze willen dat ook graag zo houden. Niet iedereen wordt blij van de technische mogelijkheden die in een stormachtig tempo op ons afkomen. Dat is ook ieders goed recht. Je mag je natuurlijk afsluiten voor al die nieuwigheid.

Vergeet de mooie kanten niet

Hoe dan ook, je ontkomt er niet aan dat je zowel privé als zakelijk te maken hebt en krijgt met de technische innovaties. Je kan je afkeren, dat vertraagt de confrontatie een beetje, maar ontkomen doe je er niet aan. Je kan het dus maar beter omarmen en je verwonderen over al die nieuwe mogelijkheden.

De kracht van VR

Het is fascinerend om te zien hoe techniek ons leven kan verrijken en ons instaat stelt om dingen leuker of makkelijker te maken. Neem bijvoorbeeld de Virtual Reality techniek. Verbazingwekkend wat je daar allemaal mee kan doen. Dat gaat echt veel verder dan een beetje dansen en lachen met een grote donkere bril. Kijk ook eens naar de commerciële toepassing van visuele technieken die AkzoNobel via een App inzet.

Neem een kijkje bij…

Al je echt diep wil gaan in deze technieken dan zijn de VR days in Amsterdam een must go voor je. En omdat ik het fijn vindt dat jij mijn blog leest, krijg je met de code: ‘VRDAYS-20’ 20% korting. En met de code: ‘VRDAYS17-EXH-203191’ krijgen de eerste 20 aanmelders een ticket voor de Expo op donderdag 26 en vrijdag 27 oktober

En vergeet INretailLAB niet!

Op 20 november organiseren we het INretailLAB, daar zullen we zeker vanuit diverse kanten aandacht schenken aan methodes om de werkelijkheid mooier te maken. Bedrijven als o.a. Kersten Retail, vanDomburg, Oxyma, Zappar en VR days laten zien hoe je visuele technieken als VR en Augmented Reality kan toepassen. Laat de kans om je inzichten te vergroten niet aan je voorbij gaan. Tot dan!     

Meld je aan

Tags
Contactpersoon
Harry Bijl
Harry Bijl
Inspiratie en Innovatie
06 209 609 65

Recent nieuws

 • open

  Bijl Blogt: Overweldigend groot zegt niets over succes

  Nieuws
  vrijdag, 19 januari 2018
  Ik was deze week, op uitnodiging van de internationale associatie tuincentra, in Bologna om een presentatie te geven. Het publiek bestond uit 200 enthousiaste zelfstandige tuincentra eigenaren. Zij verstonden geen woord Engels en ik geen woord Italiaans. Gelukkig vertaalde de Italiaanse Paula mijn speech in het Italiaans en was het voor allen een leuke ervaring.
  Bijl Blogt: Overweldigend groot zegt niets over succes
 • open

  Koopzondag: aan jou de keuze!

  Nieuws
  woensdag, 10 januari 2018
  Afgelopen week werd mij gevraagd te benoemen welke actualiteiten er binnen de regio spelen. Wat zie ik als regioadviseur wanneer ik op bezoek ben in de provincies Utrecht, Limburg en Gelderland. En wat krijg ik veelal van jou als ondernemer terug? Altijd goed om daar regelmatig bij stil te staan.
  Koopzondag: aan jou de keuze!
 • open

  Kom nu in actie voor de gemeenteraadsverkiezingen 2018

  Nieuws
  woensdag, 10 januari 2018
  De gemeenteraadsverkiezingen staan voor de deur. Op woensdag 21 maart 2018 mag (ondernemend) Nederland haar stem in de verschillende gemeenten uitbrengen. Dat betekent voor jou dat nú het moment is om te laten horen wat jij als ondernemer belangrijk vindt.
  Kom nu in actie voor de gemeenteraadsverkiezingen 2018
 • open

  Zo zet jij 2018 naar jouw hand!

  Nieuws
  woensdag, 10 januari 2018
  Vanaf nu gaan we het niet meer hebben over de clichés van vorig jaar en gaan we gewoon weer over tot de orde van de dag. In 2018 staat ons namelijk een hele hoop te wachten!
  Zo zet jij 2018 naar jouw hand!

Gerelateerd aan dit artikel

Delen