Geen vraag te gek
088 973 06 00

Trendhopper Sliedrecht maakt professionaliseringsslag

Jolanda Romeijn, eigenaar van Trendhopper Sliedrecht, werkt sinds twee jaar met een backoffice in de cloud. ‘Enorm efficiënt’ aldus Jolanda. Een groot voordeel van werken binnen een franchiseformule is dat het hoofdkantoor dit allemaal heeft ingeregeld. Maar zij voorzien niet in alle facilitaire zaken. Zo moet Jolanda wel zelf voor de telefonie zorgdragen.

De beste deal
Binnenkort stapt de winkel van Jolanda – met tien medewerkers – over op bellen via internet, Hosted Voice. ,,Het voordeel van bellen via internet is dat je echt professioneel kunt bellen tegen veel lagere kosten. En INretail telecom is heel klantvriendelijk. Ik werd erop geattendeerd dat er binnenkort een betere deal voor mij zou zijn, dus daar heb ik op gewacht. In de winkel denk ik natuurlijk net zo goed met mijn klanten mee. Als ik weet dat een bank vanaf maandag in de aanbieding is, meld ik dat ook.”

Typemachine

Met de invoering van de nieuwe backoffice zijn verschillende handelingen geautomatiseerd. Zo komen klanten automatisch op een bellijst als hun bestelling binnen is. Dat levert behalve minder fouten ook tijdwinst op. Maar Jolanda Romeijn ziet ook nadelen. ,,Er is minder persoonlijk contact. Dat vind ik jammer. Het is belangrijk mensen echt te blijven spreken. Via de mail is een misverstand snel geboren. Maar we kunnen niet meer terug, en dat hoeft ook niet, we gaan hier natuurlijk wel met onze tijd mee. Ik zit hier ook niet meer met een typemachine natuurlijk.”

Belangrijke informatie

Een ander belangrijk nieuwtje waar INretail telecom niet alleen Jolanda maar ook jou op wil attenderen: KPN stopt in 2019 met ISDN! Maar INretail Telecom heeft een alternatief, Het Nieuwe Bellen. Professionele bereikbaarheid tegen veel lagere kosten. Meer weten? Klik op onderstaande button.

Het Nieuwe Bellen

Delen