Vouchers

Gratis digitaliseringsbudget voor retail

11 mei 2021

Draait jouw online business op volle toeren? Of kun je nog wel wat hulp gebruiken bij de keuzes en inrichting van je online verkoopkanalen? Dan is dit je kans! INretail biedt in samenwerking met MKB Nederland, het Vakcentrum en bol.com gratis e-commerce tools en ondersteuning aan.

LET OP: DEZE ACTIE IS VERLOPEN. HET IS NIET MEER MOGELIJK OM EEN VOUCHER AAN TE VRAGEN.

Doe een online scan of vraag een persoonlijk adviesgesprek aan met één van onze adviseurs. Samen kijken we naar je formule, de keuzes voor verkoopkanalen en de juiste (online/multichannel) strategie. Geen advies meer nodig, maar direct aan de slag? Verzeker jezelf dan gelijk van een digitaliseringsvoucher ter waarde van maximaal €1000,- ! Er is voldoende keus, van het ontwikkelen van een nieuwe website tot het volgen van een training adverteren op social media. 

Hoe het werkt 

Scan  
Je kan beginnen met een praktische scan.  Deze scan helpt je om inzicht te krijgen in welke online verkoopkanalen het beste bij jouw bedrijf passen, wat je moet doen om het juiste publiek te trekken en hoe je heldere online concepten kan ontwikkelen. Na de scan ontvang je twee weken lang e-mails met tips en tools om de komende weken mee aan de slag te gaan.

Persoonlijk advies 
Wil je graag aan de slag op het gebied van digitalisering maar vind je het (ook na invullen van de scan) lastig om te bepalen waar je moet beginnen? Vraag dan kosteloos een telefonisch gesprek aan met één van onze adviseurs. Zij kijken met jou waar je nu staat en waar mogelijke kansen liggen. Samen kies je de voucher die jouw bedrijf een online boost kan geven.    

Gratis vouchers voor advies en diensten t.w.v. max 1.000 euro 
Wil je na de scan of het adviesgesprek direct aan de slag of weet je nu al hoe je jouw onderneming met je online propositie kunt ontwikkelen? Vraag een gratis voucher aan! Er is een uitgebreid aanbod van online diensten en advies. Je kan bijvoorbeeld aan de slag met je webshop, online positionering en social media.   

De volgende partners van INretail bieden een voucher aan: Klanten Vertellen, Embrosa, Multiply, Garden Connect, Vertilinq, Colijn IT en Easy Payments Service. 

 Voorwaarden deelname 

  • Per deelnemende onderneming kan een trainings- en coaching pakket worden aangevraagd tot een maximum van 1000,- (excl. BTW) aan voucherwaarde. Het eventuele intakegesprek (individueel digitaliseringsadvies) wordt hierbij buiten beschouwing gelaten. 
  • De aanvrager heeft een inschrijving in de KvK. 
  • De aanvrager is gevestigd in Nederland. 
  • De aanvrager heeft een actieve onderneming in de retail (non food) sector, óf is lid van brancheverenigingen INretail of Vakcentrum. 

De campagne is een initiatief van MKB Nederland, INretail en het Vakcentrum en wordt mogelijk gemaakt door Bol.com. 

Vragen?

Heb je een vraag over de scan, het adviesgesprek of over de vouchers? Neem dan contact op via vouchers@ondernemen.nl of bel naar +31614476591.

Contacteer de adviseur Bel ons
Jeanny Reemers

Jeanny Reemers

Managementassistente

Ik wil graag lid worden

Leden kunnen altijd rekenen op juridisch en zakelijk advies op maat, zij krijgen toegang tot een groot bestand aan voorbeelddocumenten en contracten, trainingen en evenementen.