Gratis stroom via INretail Energie

15 mei 2024

Door het overschot aan duurzaam opgewekte stroom vanuit de zon en de wind ontstaan er tijdens de openingstijden van jou als lid gratis en negatieve uursprijzen. Tussen april en oktober leidt dit tot honderden gratis en negatieve uursprijzen. INretail Energie bespaard inmiddels meer dan 2000 leden tot wel duizenden euro’s per jaar per lid.  

 Onze energie retailexperts zijn dagelijks bezig met zowel de dynamische inkoopprijzen als ook de vaste inkoopprijzen. Wil jij compleet ontzorgd worden en niet meer omkijken naar de energierekening? Neem dan contact op met INretail Energie. We zijn van maandag t/m zondag bereikbaar van 8.00 tot 20.00 uur.  

Meer informatie of een vrijblijvende offerte aanvragen? Check www.energieviainretail.nl. Of stel uw vraag via energie@inretailenergie.nl of 085-0161811.  

Contact

Direct contact met een van de experts van INretail Energie?

  • Nash Bierman: 06 116 184 80 
  • Bas Kunsemuller: 06 408 089 95 

Advies nodig?

Voor juridische vraagstukken, vragen over financiering, hr of andere simpele en complexe kwesties kun je terecht bij een van onze adviseurs.

Contacteer de adviseur Bel ons
Dave Quadvlieg

Dave Quadvlieg

Branchecoördinator sport

Ik wil graag lid worden

Leden kunnen altijd rekenen op juridisch en zakelijk advies op maat, zij krijgen toegang tot een groot bestand aan voorbeelddocumenten en contracten, trainingen en evenementen.