Ruim baan voor de opleiding tot keukenmonteur

11 juli 2024

Eén blik op de bus en de boodschap is duidelijk: word ook keukenmonteur! Met de splinternieuwe Renault brengt DB Keukens dit mooie vak door het hele land onder de aandacht. 

“We zitten met onze bedrijfsbus duizenden kilometers per jaar op de weg. We rijden naar klanten en bezoeken scholen: we hebben een enorm bereik. Waarom dan ook niet meteen reclame maken voor de opleiding tot keukenmonteur?”. Toen DB Keukens toe was aan een nieuwe bus, wilde Ronald in ’t Veld een echte blikvanger. Hij benaderde Interieurvakman m/v voor het ontwerp van de wrapping, die nu in lijn is met alle andere promotie-uitingen.

De nieuwe bedrijfsbus van DB Keukens rijdt inmiddels rond en Ronald is met recht trots op het resultaat. Het is een creatieve en effectieve manier om het vak van keukenmonteur te promoten, die hopelijk ook andere ondernemers inspireert om in actie te komen.

Erkend leerbedrijf

Als actieve ambassadeur van de opleiding tot keukenmonteur grijpt Ronald elke gelegenheid aan om te helpen het vak onder de aandacht te brengen. Zo was de showroom van ARTIC Keukens in Utrecht onlangs nog het decor voor een fotoshoot van SBB. Alle facetten van de opleiding zijn gedetailleerd in beeld gebracht, zodat het voor studenten makkelijker wordt een keuze te maken. SBB erkent en begeleidt leerbedrijven voor stages en leerbanen, en helpt studenten met kiezen van een opleiding. Ook erkend leerbedrijf worden? Kijk dan op de website van SBB.

Bert-Jan van der Stelt

Bert-Jan van der Stelt

Branchespecialist wonen

Ik wil graag lid worden

Leden kunnen altijd rekenen op juridisch en zakelijk advies op maat, zij krijgen toegang tot een groot bestand aan voorbeelddocumenten en contracten, trainingen en evenementen.