Terugblik Young Professionals ondernemersbijeenkomst

19 februari 2024

Op maandag 5 februari vond er weer een bijeenkomst voor ondernemers plaats. Dit keer was het de groep Young Professionals. De groep bestaat uit vooruitstrevende ondernemers en is ontstaan vanuit de behoefte om inhoudelijk met elkaar te sparren. Er wordt kennis en ervaring met elkaar gedeeld en ze geven elkaar (nieuwe) inzichten in het ondernemerschap.

Zo waren we afgelopen maandag, samen met Brancheadviseur Julian, met de hele groep aanwezig te gast bij KLIF18 in Urk. We zijn ontzettend goed ontvangen en verzorgd! Onderwerpen zoals stijgende kosten, rendementsverbetering en offline en online zichtbaarheid waren zaken die ter sprake zijn gekomen. Met als belangrijkste uitgangspunt, hoe acteer je hierop als ondernemer zijnde? Weet je de focus te leggen op hetgeen wat voor jouw onderneming prioriteit heeft? Maar hoe doe je dat dan? Hier zijn voor de diverse ondernemers mooie actieplannen uitgekomen, waar zij de komende maanden op de winkelvloer mee aan de slag gaan. We hebben de smaak te pakken want de volgende bijeenkomst staat alweer gepland!

Nog een leuk feitje: een aantal jaren geleden is het merk YLOR ontwikkeld door een drietal van de deelnemers uit deze groep Young Professionals. Over een knap staaltje ondernemerschap gesproken!

Ook behoefte aan een bijeenkomst?

Wij verbinden en faciliteren vanuit de behoefte van de ondernemer. Dus heb jij behoefte aan een discussie- en/of klankbordgroep en wil je graag in gesprek komen met mede-ondernemers? Neem dan contact op met jouw brancheadviseur!

Advies nodig?

Voor juridische vraagstukken, vragen over financiering, hr of andere simpele en complexe kwesties kun je terecht bij een van onze adviseurs.

Contacteer de adviseur Bel ons
Julian Aarts

Julian Aarts

Brancheadviseur mode, schoenen en sport

Ik wil graag lid worden

Leden kunnen altijd rekenen op juridisch en zakelijk advies op maat, zij krijgen toegang tot een groot bestand aan voorbeelddocumenten en contracten, trainingen en evenementen.