Udo Delfgou nieuwe Algemeen Directeur Koninklijke Horeca Nederland 

10 juli 2024

Onze gewaardeerde collega Udo Delfgou start per 1 oktober als nieuwe Algemeen Directeur van Koninklijke Horeca Nederland. Gedurende 21 jaar heeft Udo zich met grote toewijding ingezet voor onze leden, de organisatie en alle opgerichte stichtingen.  

Jan Meerman, Algemeen Directeur INretail: “Met Udo’s vertrek nemen we afscheid van een betrokken en bevlogen directeur. We zijn trots dat hij zo’n mooie stap maakt en deze nieuwe uitdaging aangaat. We gaan Udo zijn visie, overtuigingskracht, drive en humor enorm missen. Ik ben dankbaar dat wij zoveel jaren hebben mogen samenwerken. Gelukkig is de gastvrije sector er één waar we al mee samenwerken en dat zal straks alleen maar meer worden.” 

Udo Delfgou: “Met veel passie, toewijding en plezier heb ik genoten van 21 jaar INretail. INretail is voor mij de bron van ontwikkeling geweest waarin ik jaar op jaar ben uitgedaagd om nieuwe zaken op te pakken. Mijn dank en waardering gaan uit naar de leden, stakeholders, het bestuur, de ledenraad en alle collega’s. Samen hebben we uitdagende tijden doorgemaakt en vooral veel mooie mijlpalen bereikt zoals de oprichting van Stichting UPV Textiel. Ik ben trots op de club die er nu staat en de mensen die er werken. Per oktober start ik bij Koninklijke Horeca Nederland. Een uitdaging waar ik enorm veel zin in heb.” 

Wij bedanken Udo voor zijn enorme bijdrage en wensen hem veel plezier en succes in zijn nieuwe rol. De zoektocht naar een nieuwe directeur start op korte termijn. 

Jan Meerman

Jan Meerman

Directeur

Ik wil graag lid worden

Leden kunnen altijd rekenen op juridisch en zakelijk advies op maat, zij krijgen toegang tot een groot bestand aan voorbeelddocumenten en contracten, trainingen en evenementen.