Zo regel je verzekeringen voor jou en je medewerkers het beste

3 november 2022

Hoe houd je goede medewerkers aan boord? En hoe voeg je nieuwe mensen toe in je team, zonder onverantwoord diep in de buidel te tasten? Van alles dat de retail raakt is dit misschien wel de grootste uitdaging. Immers; naast collega’s in je eigen branche vissen ook ondernemers uit andere sectoren in dezelfde arbeids-vijver. Het ‘wegkopen’ van personeel is geen uitzondering meer. Dit is voor ons een reden om jou als lid – bijvoorbeeld op aantrekkelijke secundaire arbeidsvoorwaarden – beter beslagen ten ijs te laten komen.

Zeker voor jezelf

Allereerst is het belangrijk zekerheid voor jezelf in te bouwen. Per direct bieden we jou als lid daarom de mogelijkheid om met je verzuimverzekering over te stappen naar ons eigen verzekeringsbedrijf; INretail Verzekert. We geven met onze verzuimverzekering niet alleen een adequaat antwoord op de uitdagingen die de krappe arbeidsmarkt met zich meebrengt, maar leveren ook maatwerk. En dat is geen overbodige luxe in de losgebarsten strijd om goede medewerkers. Met onze verzuimverzekering zorgen we ervoor dat een zieke medewerker niet langer dan noodzakelijk thuis komt te zitten. Omdat de huidige praktijk vaak anders is, gaan we de verzuimproblematiek beter en vooral sneller tackelen. Sluit je voor 1 december een verzuimverzekering af? Dan bieden we je een korting tot 15% én gratis advies.

Zeker voor jezelf én je medewerkers

Een andere verzekering waarvan de kosten jaar na jaar blijven stijgen is de zorgverzekering. Hiervoor kun jij als lid – maar kunnen ook je medewerkers – vanaf 12 november bij INretail Verzekert terecht. En ook hier beiden we maatwerk. Dat betekent dat de basisverzekering veel uitgebreider is dan bij andere zorgverzekeringen en dat aanvullende pakketten aantrekkelijk geprijsd zijn. Gewoon een goede zorgverzekering voor een eerlijke prijs dus. Dit kan voor medewerkers een interessante factor zijn in het arbeidsvoorwaarden gesprek en maakt jou een aantrekkelijke en betrokken werkgever. 

Stap nu over, net als vele anderen

Inmiddels hebben vele leden de overstap naar INretail Verzekert gemaakt. We zijn blij en trots dat zo veel leden vertrouwen in ons hebben. Ze zien INretail Verzekert als een belangrijke mogelijkheid om te ontzorgen. Wij zorgen voor goede verzekeringen zodat jij er geen omkijken naar hebt. Want ondernemen in deze tijd vol uitdagingen is al werk genoeg. 

Wil je meer informatie? Ga naar INretail Verzekert

Dave Quadvlieg

Dave Quadvlieg

Branchecoördinator sport

Ik wil graag lid worden

Leden kunnen altijd rekenen op juridisch en zakelijk advies op maat, zij krijgen toegang tot een groot bestand aan voorbeelddocumenten en contracten, trainingen en evenementen.