Vimagro

Sinds 1 januari 2023 zijn alle Vimagro leden individueel aangesloten bij INretail. Op dit gedeelte van de site kun je de belangrijkste informatie terugvinden.

Ons doel is het behartigen van de belangen van de leden in de ruimste zin van het woord. Daarom is een lidmaatschap bij Vimagro direct lonend voor jou als importeur, exporteur, agent en groothandelaar van schoeisel, wanneer je uit bent op continuïteit van je onderneming.

Oeps, je bent niet ingelogd

Deze pagina is exclusief voor leden. Log hier in om alle informatie op deze pagina te zien. Nog geen lid? Lid zijn van Vimagro betekent dat je deel uitmaakt van een vereniging die de gezamenlijke belangen behartigt namens jouw sector. Hierdoor heb jij onder andere toegang tot de algemene leveringsvoorwaarden in 5 verschillende talen, tot een modelagentuurcontract in maar liefst 10 talen en tot de Vimagro monitor. Samen met INretail maken wij ondernemen makkelijker voor jou. Word ook lid van onze club!

Word lid van onze club!

 

Een lidmaatschap betekent…

….veel voordelen! Denk aan gezamenlijke verkoop- en betalingsvoorwaarden, bedrijfs-, personeels- of juridisch advies, gratis 1e lijnsadvies, modelagentuurcontracten in verschillende talen en wekelijkse nieuwsbrieven met belangrijk nieuws

Word lid

Leveringsvoorwaarden

Als lid kun jij de algemene leveringsvoorwaarden in 5 verschillende talen downloaden! Download ze in het Nederlands, Duits, Frans, Engels en Italiaans. Log in of word lid om ze te downloaden.

Vimagro monitor

Met de Vimagro monitor krijg je een goed beeld van de ontwikkelingen van de schoenen markt die gerealiseerd worden door en voor onze leden. Door gebruik te maken van de data die direct vanuit de leden wordt toegezonden, kan er een benchmark worden neergezet van de resultaten op een diepgaand niveau, zoals klantgroep en/of productniveau. Je krijgt inzicht in de ontwikkelingen van de schoenverkopen in Nederland door middel van een eenvoudig dashboard. Je kunt zien welke producten het beter en/of minder doen ten opzichte van vorig jaar en tevens de ontwikkelingen van de prijzen van deze producten. Log in of word lid om hier gebruik van te maken.

Al meer dan 25 leveranciers, importeurs, agenten en groothandels zijn al lid, waaronder:

antionio-due-logo
aqa-logo
castelijn-beerens
comforta
frans-muller
gruppo-adanti
schermafbeelding-2023-06-27-om-15-07-12
schermafbeelding-2023-06-27-om-15-07-30
schermafbeelding-2023-06-27-om-15-07-21
maruti
pj-klerx
greve
verhulst

Wil je sparren?

Wil je met mij sparren over duurzaamheid, marktcijfers of deelname aan de monitor? Of juist heel iets anders? Bel of mail mij gerust, ik help je graag verder!

Contacteer de adviseur Bel ons
Susan Krau

Susan Krau

Branchecoördinator Mode & Schoenen