Webinar ‘Goed inschalen loont’

De afgelopen periode kregen we veel vragen van ondernemers die hun werknemers niet of niet correct hadden ingeschaald. In dit webinar leggen we uit hoe je medewerkers in kan schalen en wat daar de belangrijkste aspecten bij zijn. Daarnaast ontvang je een uitgebreide uitleg over hoe het loongebouw werkt en wat het verschil is tussen beoordelingsafhankelijk en niet-beoordelingsafhankelijk belonen.

Per 1 juli stijgt het wettelijk minimumloon met 3,1%. In de cao is afgesproken dat deze verhoging doorwerkt in het hele loongebouw.

Niet inschalen of een onjuiste inschaling kan leiden tot verplichte loonsverhogingen terwijl die wellicht niet gerechtvaardigd zijn. De indexatie is namelijk niet verplicht als een medewerker bovenschalig is. Goed inschalen loont dus en kan leiden tot significante kostenbesparing op de lange termijn.

Praktisch

Dit webinar is specifiek voor de woonbranche. Er zijn verschillende mogelijkheden om de webinars te volgen:

Voor woonleden

  • Dinsdag 28 mei van 10.00 – 11.00 uur

Voor mode/schoenenleden:

  • Maandag 3 juni van 10.00 – 11.00 uur

Aanmelden

Ben je erbij? Meld je dan aan!

Advies nodig?

Voor juridische vraagstukken, vragen over financiering, hr of andere simpele en complexe kwesties kun je terecht bij een van onze adviseurs.

Contacteer de adviseur Bel ons
Margriet Baan

Margriet Baan

Manager dienstverlening

Ik wil graag lid worden

Leden kunnen altijd rekenen op juridisch en zakelijk advies op maat, zij krijgen toegang tot een groot bestand aan voorbeelddocumenten en contracten, trainingen en evenementen.