Winkel en veiligheid 1

Veiligheid in en om je winkel

Hier vind je alle benodigde informatie en tools om onder andere je winkel coronaproof in te richten. Zoals bijvoorbeeld posters met de coronaregels en regels & adviezen voor in je winkel.

Posters: Welkom!

Om aan je klanten te laten weten dat jouw winkel open is, maar wel met corona-regels, hebben we een speciale poster ontwikkeld.

Poster Welkom in onze winkel | geel Poster Welkom in onze winkel | lichtblauw Poster Welkom in onze winkel | wit Poster Welkom in onze winkel | CBW-erkend Poster Welkom in onze winkel | Tuinbranche NL


Gezondheidschecklist

Als er geen 1,5 meter afstand kan worden gehouden, dan is een gezondheidscheck verplicht. Ook is de gezondheidscheck verplicht voor horeca (ook in winkels). INretail heeft voor jou op basis van de richtlijnen van het RIVM een handige overzichtsposter met gezondheidscheck ontwikkeld.

Gezondheidschecklist


Vloerstickers

Vloerstickers


Handhaving

Afsprakenkader naleving en handhaving verantwoord winkelen Brief afspraken rond handhaving coronamaatregelen Retail veiligheidskaart


Verantwoord winkelen

Rutte en De Jonge hebben een extra oproep gedaan om de bestaande maatregelen na te leven. Er zijn richtlijnen opgesteld voor verantwoord winkelen.

Richtlijnen verantwoord winkelen Richtlijnen winkelen in de openbare ruimte
Thijmen de Coo

Thijmen de Coo

Adviseur Ondernemersservice

Ik wil graag lid worden

Leden kunnen altijd rekenen op juridisch en zakelijk advies op maat, zij krijgen toegang tot een groot bestand aan voorbeelddocumenten en contracten, trainingen en evenementen.