Winkel en veiligheid 1

Veiligheid in jouw winkel

Hier vind je alle benodigde informatie en tools om onder andere je winkel coronaproof in te richten. Zoals bijvoorbeeld posters met de coronaregels en regels & adviezen voor in je winkel.

Posters: welkom in onze winkel!

We hebben posters ontwikkeld die je kunt ophangen bij de ingang van je winkel. Hierop staat welke Corona-regels er gelden in de winkel, per 26 juni 2021. 

Poster blauw Poster CBW-erkend

Poster geel Poster Tuinbranche


Gezondheidschecklist

Met het versoepelen van de maatregelen is de gezondheidscheck belangrijker geworden. Als er geen 1,5 meter afstand kan worden gehouden, dan is een gezondheidscheck verplicht. Ook is de gezondheidscheck verplicht voor horeca (ook in winkels). INretail heeft voor jou op basis van de richtlijnen van het RIVM een handige overzichtsposter met gezondheidscheck ontwikkeld.

Gezondheidschecklist


Vloerstickers

Vloerstickers


Handhaving

Afsprakenkader naleving en handhaving verantwoord winkelen Brief afspraken rond handhaving coronamaatregelen Retail veiligheidskaart


Verantwoord winkelen

Rutte en De Jonge hebben een extra oproep gedaan om de bestaande maatregelen na te leven. Er zijn richtlijnen opgesteld voor verantwoord winkelen.

Richtlijnen verantwoord winkelen Richtlijnen winkelen in de openbare ruimte
Download: Regels en adviezen INretail woonwinkels Download: Regels en adviezen INretail mode/schoenen/sport winkels Download: Regels en adviezen INretail bruidsmode- en bodyfashion winkels Download: Regels en adviezen Tuinbranche
Thijmen de Coo

Thijmen de Coo

Adviseur Ondernemersservice

Ik wil graag lid worden

Leden kunnen altijd rekenen op juridisch en zakelijk advies op maat, zij krijgen toegang tot een groot bestand aan voorbeelddocumenten en contracten, trainingen en evenementen.