INretail Fashion Monitor

INretail Fashion Monitor

Tijdig bijsturen, vooruitkijken en duurzame keuzes maken voor jouw onderneming, dat wil jij toch ook? Doe mee aan de INretail Fashion Monitor en stuur met cijfers op omzet.

Nieuwe monitor

INretail heeft samen met moderetailers de INretail FashionMonitor ontwikkeld. Een databron opgebouwd uit kassadata van grootwinkelbedrijven én het midden en kleinbedrijven. Met de FashionMonitor kan je op elk moment van de dag jouw (omzet)data vergelijken met een regio of modesegment en toespitsen naar klant- of productgroepen, kortingpercentages en bestellingen van webshops, stenen winkels of platformen. 

Doe, een kalenderjaar gratis mee met de FashionMonitor en krijg dagelijks de meest actuele cijfers via jouw eigen dashboard.

Dagelijks krijg je zo de meest actuele cijfers op weekbasis via een eigen dashboard in beeld. En we laten je in verschillende online kennissessies zien wat je met de data kan doen om zo op een beter rendement van jouw winkel(s) te sturen. Meld je nu aan via onderstaand formulier.

Aanvragen - INretail Fashion Monitor

Deelnemen is eenvoudig. Als INretail ontzorgen wij graag onze ondernemers. Het enige wat jij hoeft te doen is je aan te melden via het onderstaande formulier of via monitoren@inretail.nl. Wij nemen contact met je op om de aansluiting te realiseren. Heb je ondertussen nog vragen? Dan kan je ons ook mailen!
  • Voer een geldig naam in
  • Voer een geldig bedrijfsnaam in
  • Voer een geldig lidnummer in
  • Voer een geldig telefoon in
  • Voer een geldig indien 'anders': geef hier aan hoe je geautomatiseerd bent in
  • Voer een geldig hoeveel winkels heb je? in
Henrike Bijlstra

Henrike Bijlstra

Senior marktonderzoeker

Ik wil graag lid worden

Leden kunnen altijd rekenen op juridisch en zakelijk advies op maat, zij krijgen toegang tot een groot bestand aan voorbeelddocumenten en contracten, trainingen en evenementen.