INretail FashionMonitor

INretail Fashion Monitor

Benieuwd naar specifieke marktcijfers zoals omzetontwikkeling per week? Wil je weten welke productgroep het grootste aandeel heeft van de totale omzet, specifiek voor offline en online omzet? Neem nu deel aan de monitor en ontvang een inlog voor een dynamisch dashboard met daarin verdiepende sturingsinformatie.

INretail heeft samen met moderetailers de INretail FashionMonitor ontwikkeld. Een databron opgebouwd uit kassadata van moderetailers. Met de FashionMonitor krijg je inzicht hoe jouw omzet zich ontwikkeld ten opzichte van de markt.

De INretail FashionMonitor is een representatief panel in opbouw met een landelijke dekking van fashionretailers uit het GWB en MKB. Het panel geeft een betrouwbare verhouding weer naar afzetkanaal (winkel, webshop en platform) en breidt zich uit naar segmenten (dames- heren- kinder- en bodyfashion).

Aanvragen - INretail FashionMonitor

Deelname aan de FashionMonitor is op dit moment gratis. INretail zal in de toekomst meerdere varianten van de INretail FashionMonitor aanbieden, namelijk een data-voor-data variant (gratis) en uitgebreidere varianten met verdiepende informatie. Wanneer hier meer informatie over is, lichten we de verschillende varianten toe. Je kunt je aanmelden voor de INretail FashionMonitor door onderstaand formulier in te vullen. Wij nemen contact op met je automatiseringspartner. Je automatiseringspartner richt jouw kassadata in op onze INretail FashionMonitor. Heb je ondertussen nog vragen? Dan kan je ons ook mailen naar monitoren@inretail.nl
  • Voer een geldig naam in
  • Voer een geldig bedrijfsnaam in
  • Voer een geldig lidnummer in
  • Voer een geldig telefoon in
  • Voer een geldig indien 'anders': geef hier aan hoe je geautomatiseerd bent in
  • Voer een geldig hoeveel winkels heb je? in
Henrike Bijlstra

Henrike Bijlstra

Senior marktonderzoeker

Ik wil graag lid worden

Leden kunnen altijd rekenen op juridisch en zakelijk advies op maat, zij krijgen toegang tot een groot bestand aan voorbeelddocumenten en contracten, trainingen en evenementen.