Doe mee met de Pop-up Banenwinkel in Groningen

13 mei 2024

Zet je vacature(s) in de spotlight! Op donderdag 30 mei opent om 12.30 uur voor de tweede keer in Nederland de pop-up Banenwinkel, nu in hartje Groningen (Zwanestraat 25). Je bent van harte uitgenodigd om langs te komen en hier t/m 19 juli je vacature(s) te promoten. Dus: save the date!

Maak die match!

De pop-up Banenwinkel is een uniek initiatief van INretail om werkgevers te helpen bij het invullen van hun vacatures.  Werkzoekenden en studenten die graag een (bij)baan willen, kunnen ontdekken wat werken in de retail zo leuk maakt. Via een talenttest, workshop of advies van een loopbaancoach ontdekken ze hun retailtalent. 

Ondernemers in de regio kunnen via de Banenwinkel –gratis- hun vacature(s) te presenteren. Ook zijn er interessante workshops over het vinden en behouden van personeel. Doe mee en maak die match! 

Zo werkt het

Heb jij vacatures voor jouw bedrijf in de provincie Groningen? Mail deze dan naar Jet Borghuis via jborghuis@inretail.nl. Wij zorgen dan dat deze in de Banenwinkel komen te hangen en op de Banenwinkel-website worden geplaatst. 

Neem voor vragen contact op met INretail via jborghuis@inretail.nl

Advies nodig?

Voor juridische vraagstukken, vragen over financiering, hr of andere simpele en complexe kwesties kun je terecht bij een van onze adviseurs.

Contacteer de adviseur Bel ons
Jet Borghuis

Jet Borghuis

Projectassistent

Ik wil graag lid worden

Leden kunnen altijd rekenen op juridisch en zakelijk advies op maat, zij krijgen toegang tot een groot bestand aan voorbeelddocumenten en contracten, trainingen en evenementen.