Geen vraag te gek
088 973 06 00

Financiering

Snel inzicht in hoeveel je kan lenen
MKB-financieringstool
Snel inzicht in hoeveel je kan lenen
Check zelf jouw financieringskans


Heb je uitbreidingsplannen? Moet er geïnvesteerd worden in vastgoed, voorraad, inrichting of is er onvoldoende liquiditeit aanwezig? Met het uitzoeken en adviseren over de beste en juiste (alternatieve) financiering, ben je bij INretail aan het goede adres.

INretail maakt hierbij gebruik van de financieringstool van Capsearch. Door onze specialistische kennis van de branche te combineren met de deze financieringstool kunnen we zondermeer stellen dat INretail zeer succesvol is met het verkrijgen van financiering voor ondernemers.

Wil je meer weten? Neem contact met ons op, dan kijken we meteen met je mee.

Contactpersonen

AAN DE SLAG

Hoe kunnen we je helpen?

Korte termijn

Financieringstool

Heb je plannen om een nieuwe collectie in te kopen of komt de nieuwe collectie net binnen en moet je die financieren? Denk je aan een verbouwing? Of minder positief, kan je om wat voor reden dan ook niet financieel optimaal inkopen? En wil je weten of snelle korte termijnfinanciering mogelijk is?

Vind hier de oplossing

Financieringsmix

Alternatieve financiering

Wanneer geld lenen bij de bank geen mogelijkheid is, kijken wij met je naar de alternatieve financieringsvormen.

 

 

Lees verder

Succesverhaal

Van dromen naar doen

Lees het verhaal van Geartsje van der Werff-Schootstra, eigenaresse van Qulotte Lingerie te Joure. Zij wilde graag een tweede winkel openen waar financiering nodig was. Een nieuwe inrichting en een stuk werkkapitaal, met name voorraad. 


Lees verder

DOWNLOADS EN PUBLICATIES

Bekijk het laatste nieuws en handige publicaties.