Financiering en organisatie van groei

Ontwikkelen als ondernemer

De veranderingen in de retail, in klantengedrag en in digitalisering gaan altijd door. Daarom is het belangrijk dat medewerkers én ondernemers zich blijven ontwikkelen om aansluiting te houden op de kennis en vaardigheden die nodig zijn om ook in de toekomst met plezier te blijven werken en ondernemen. Om je hierbij te helpen, hebben we aantal mogelijkheden voor je op een rij gezet.

INretail Academy 

Met de INretail Academy kunnen werkgevers en werknemers zich verder ontwikkelen. De opleidingen en trainingen kunnen vaak gratis of met korting worden gevolgd.  

Het aanbod van opleidingspartners werd gegroepeerd rond dertien themagebieden, die aangeklikt kunnen worden om het complete aanbod te zien. Het totale pakket aan mogelijkheden is enorm divers en varieert van trainingen rond Digitale vaardigheden en een cursus Veilig werken, tot de opleiding Leidinggeven of Logistiek. In de INretail Academy wordt samengewerkt met Detex Opleidingen, OVD Opleidingen, Skills Town, Van Kraay Educatie en E-academy.org

Fitch analyse 

De Fitch analyse is een unieke methode waarbij je de natuurlijke gedragsstijl van mensen in kaart brengt.  

“Ik wil mijn medewerker behouden voor mijn onderneming en ondersteunen in zijn/haar ontwikkeling. Maar wat zijn precies zijn/haar ontwikkelmogelijkheden?” en “Ik zou graag de kwaliteiten van mijn team optimaal willen benutten. Doet iedereen op dit moment waar hij/zij goed in is?” Dit zijn vragen waar je als ondernemer mee kunt worstelen. Om antwoord te krijgen om deze vragen kan je een Fitch analyse laten uitvoeren. De analyse geeft inzicht in: 

  1. Welke eigenschappen iemand bezit (gedrag) 
  1. Wat iemand belangrijk vindt (waarden) 
  1. Wat iemand belangrijk vindt in het werk (functie) 

De Fitch analyse brengt jouw of jouw medewerkers persoonlijke stijl in kaart. Dit geeft je een scherp beeld van je kwaliteiten, drijfveren en ontwikkelmogelijkheden. Het onderzoek is gebaseerd op het Fitch Model en resulteert in een persoonlijke en concrete rapportage. 

Heb je interesse in de Fitch analyse of wil je meer informatie? Kijk hier of neem dan contact op met Suzanna Heuff (Personeelsadviseur en tevens gecertificeerd Fitch-consultant) via sheuff@inretail.nl of via (088) 9730670.

Koersen naar de toekomst

Wil je graag aan de hand genomen worden om succesvol de toekomst in te gaan? Dan kan je gebruik maken van persoonlijke coaching. Hierbij wordt gebruik gemaakt van het INretail Stuurwiel. Aan de hand van 6 belangrijke ondernemersonderwerpen word je beoordeeld en worden er een aantal mogelijke verbeterpunten aangedragen, waar je mee aan de slag kan. 

Peter Wolfsen

Peter Wolfsen

Bedrijfsadviseur

Ik wil graag lid worden

Leden kunnen altijd rekenen op juridisch en zakelijk advies op maat, zij krijgen toegang tot een groot bestand aan voorbeelddocumenten en contracten, trainingen en evenementen.