Fitch analyse

Fitch analyse

Jouw hulp bij loonbaanontwikkeling

De fitch analyse is een unieke methode waarbij je de natuurlijke gedragsstijl van mensen in kaart brengt.

”Ik wil mijn medewerker behouden voor mijn onderneming en ondersteunen in zijn/haar ontwikkeling. Maar wat zijn precies zijn/haar ontwikkelmogelijkheden?” en ”Ik zou graag de kwaliteiten van mijn team optimaal willen benutten. Doet iedereen op dit moment waar hij/zij goed in is?” Dit zijn vragen waar je als ondernemer mee kunt worstelen. Om antwoord te krijgen om deze vragen kan je een Fitch-analyse doen. De analyse geeft inzicht in:

  1. Welke eigenschappen iemand bezit (gedrag)
  2. Wat hij belangrijk vindt (waarden)
  3. Wat belangrijk is in zijn werk (functie)

Wat kun je verwachten?

De Fitch analyse brengt jouw of jouw medewerkers persoonlijke stijl in kaart. Dit geeft je een scherp beeld van je kwaliteiten, drijfveren en ontwikkelmogelijkheden. Het onderzoek is gebaseerd op het Fitch Model en resulteert in een persoonlijke en concrete rapportage.

Aanvragen - Fitch analyse

Heb je interesse in de Fitch analyse of wil je meer informatie? Neem dan contact op met Suzanna Heuff (Personeelsadviseur en tevens gecertificeerd Fitch-consultant) via sheuff@inretail.nl of via (088) 9730670.

Advies nodig?

Heb je interesse in de Fitch analyse of wil je meer informatie? Neem dan contact met mij op, ik help je graag verder!

Contacteer de adviseur Bel ons
Suzanna Heuff

Suzanna Heuff

HR-adviseur

Ik wil graag lid worden

Leden kunnen altijd rekenen op juridisch en zakelijk advies op maat, zij krijgen toegang tot een groot bestand aan voorbeelddocumenten en contracten, trainingen en evenementen.