Lucky Light

Verlichting | Lucky Light

Al 25 jaar hét aanspreekpunt voor winkelverlichting.

Ben jij benieuwd hoe licht kan bijdragen aan de resultaten die je boekt? Neem dan contact op met Lucky Light, specialist in verlichting voor retail. Wij denken met je mee en stellen een gedegen lichtplan op. Goed voor je klanten, medewerkers én omzet.

Het begint allemaal met de visuele aantrekkingskracht op voorbijgangers. Wat straalt jouw winkel uit, trekt deze de aandacht en hoe zorg je ervoor dat de klant, eenmaal binnen, langer blijft?

Vervolgens nemen wij jouw merkidentiteit onder de loep, en bepalen wij hoe de juiste gastvrije sfeer gecreëerd wordt. Ook bepalen wij hoe accenten gelegd moeten worden, want dit maakt een enorm verschil: laat aandacht uitgaan naar items die meer aandacht verdienen en stimuleer de verkoop zonder dit aan het toeval over te laten.

Neem eens contact met ons op en ontdek de mogelijkheden. Voor jouw nieuwbouw, verbouwing of frisse blik op je bestaande winkel!

“Lucky Light heeft ons uitstekend geadviseerd over verlichting van onze nieuwe winkel. Binnen ons budget hebben we prachtige, sfeervolle verlichting kunnen realiseren.”

Jouw voordelen op een rij

  • De verlichtingsspecialisten nemen het totale traject uit handen en coördineren jouw volledige lichtplan;
  • Advies op maat én een scherpe prijs;
  • Forse energie- en kostenbesparing bij overgang naar LED-verlichting.

Aanvragen - Lucky Light

Laat je informeren over de opties voor jouw winkel! Vul onderstaand formulier in en de adviseur van Lucky Light neemt contact met je op.

Service ledenwinkel

Service ledenwinkel

Service ledenwinkel

Ik wil graag lid worden

Leden kunnen altijd rekenen op juridisch en zakelijk advies op maat, zij krijgen toegang tot een groot bestand aan voorbeelddocumenten en contracten, trainingen en evenementen.