Previcus vastgoed

Previcus vastgoed

Verlaag je WOZ-waarde, bespaar op belastingen!

Wist je dat de WOZ-waarde als grondslag wordt gebruikt voor een heel aantal belastingen? Wordt de WOZ verlaagd, dan wordt ook de te betalen belasting minder. Denk hierbij aan de: onroerende zaak-, waterschaps-, vennootschaps-, inkomsten-, vermogens-, erf- en schenkbelasting en de verhuurderheffing. Ben je eigenaar van het pand? Dan is het zeer aannemelijk dat er een forse besparing kan worden gerealiseerd op de vennootschapsbelasting.

Heb je de WOZ-beschikking van je gemeente ontvangen en ben je het niet eens met de hoogte hiervan? Maak via INretail en WOZ-specialist Previcus binnen 6 weken bezwaar!

Jouw voordelen op een rij

  • Alle specialismen onder één dak
  • Verlaag de WOZ waarde en betaal minder belasting
  • Bespaar tijd en geld door de hele procedure uit handen te geven
  • Jouw relatie met de gemeente blijft goed, je geeft het uit handen aan een onafhankelijke partij
  • 1 volmacht per bv (voor alle winkels)
  • Je kunt ook voor je privé panden bezwaar maken op dezelfde manier

Let op! 
Er moet binnen 6 weken na dagtekening bezwaar worden aangetekend anders is het geen geldig bezwaar (niet-ontvankelijk).

Kosten

Vanwege nieuwe wetgeving kan er niet meer geprocedeerd worden op no cure no pay basis. Voor INretail-leden gelden de volgende voorwaarden:

  • Tot en met 5 objecten: een startfee van €295,- exclusief BTW per aanslagbiljet. Bij een gegrond WOZ-bezwaar bedraagt de besparingsfee 30% exclusief BTW van de netto OZB-besparing. Bij een ongegronde procedure worden er geen andere kosten in rekening gebracht dan de startfee.
  • Bij meer dan 5 objecten wordt er een gesprek ingepland voor de inventarisatie van het aantal panden en de verschillende gemeentes dan wel samenwerkingsverbanden. Na dit gesprek volgt een offerte op maat. Bij een gegrond WOZ-bezwaar bedraagt de besparingsfee 30% exclusief BTW van de netto OZB-besparing. Bij een ongegronde procedure worden er geen andere kosten in rekening gebracht dan wat in de offerte is berekend.

Aanvragen - Previcus vastgoed

Neem contact op om bezwaar te maken tegen jouw WOZ-waarde. Dit doe je door onderstaand formulier in te vullen:

Service ledenwinkel

Service ledenwinkel

Service ledenwinkel

Ik wil graag lid worden

Leden kunnen altijd rekenen op juridisch en zakelijk advies op maat, zij krijgen toegang tot een groot bestand aan voorbeelddocumenten en contracten, trainingen en evenementen.