HS Brands Europe

Mystery Review

Korting op een mystery shopping onderzoek.

NIEUW: Haal jij je eigen servicenorm? De mystery guest beoordeelt het voor je! 

In de huidige tijd waar online shoppen volledig is ingeburgerd, is het steeds meer van belang om het bezoek aan de stenen winkel een beleving te maken. Waarom zou je anders de deur nog uitgaan? In de fysieke winkel vinden we advies, service en een beleving die bijdraagt aan de identiteit en loyaliteit van merk of product.

De belevingsexperts van HS Brands Europe maken inzichtelijk hoe de daadwerkelijke klantervaring is bij een online bestelling of een bezoek aan jouw winkel. Wat gebeurt er (op essentiële onderdelen) in het totale proces? En waar kan je met jouw team het verschil maken of verbetering aanbrengen?

Nadat samen het scenario is bepaald zal de mystery shopper onaangekondigd bellen, een online bestelling doen en/of de winkel bezoeken. De resultaten krijg je binnen 3 dagen teruggekoppeld.

Jouw INretail-ledenvoordeel 

HS Brands Europe neemt de opstart- en managementkosten voor haar rekening. Daarnaast krijg je korting op een bezoek en betaal je slechts €77,50.

Aanvragen - HS Brands Europe

Benieuwd hoe het ervoor staat in jouw winkel? Vraag vrijblijvend een mystery shopper aan door onderstaand formulier in te vullen. Wij nemen zo snel mogelijk contact met je op!

Service ledenwinkel

Service ledenwinkel

Service ledenwinkel

Ik wil graag lid worden

Leden kunnen altijd rekenen op juridisch en zakelijk advies op maat, zij krijgen toegang tot een groot bestand aan voorbeelddocumenten en contracten, trainingen en evenementen.