INretail huuronderzoek 2016

INretail huuronderzoek 2016

Het INretail huuronderzoek geeft op compacte wijze inzicht in de gemiddelde betaalde huurprijzen en het huurpercentage van de omzet per branche (voor diverse woon- en modesegmenten en schoen-, sport- en reis & lederzaken). 

Met uitsplitsingen naar:

  • Regio
  • Type winkelgebied
  • Woonboulevard
  • Inwonersaantal
  • Omvang van de winkel

Na personeelskosten zijn de uitgaven aan huisvesting de grootste kostenpost voor veel ondernemers. Belangrijk dus om goed grip te houden op de huurkosten in verhouding tot de omzet. De brochure INretail huuronderzoek 2016 geeft inzicht in de gemiddelde betaalde huurprijzen in 2016 naar type winkel en locatie. Ook zijn deze huurprijzen afgezet tegen de vloerproductiviteit om zo de huur/omzetverhouding weer te geven. Het is deze verhouding waar het om draait. Een hogere huurprijs kan, wanneer hier ook een hogere omzet tegenover staat. En andersom mag je lagere huurprijzen verwachten op minder prominente locaties.

Alvast een doorkijkje vind je hier.

Klik hier voor advies en begeleiding bij je huuronderhandeling.

Ledenprijs: € 10,00

Henrike Bijlstra

Henrike Bijlstra

Coördinator Data & Onderzoek

Ik wil graag lid worden

Leden kunnen altijd rekenen op juridisch en zakelijk advies op maat, zij krijgen toegang tot een groot bestand aan voorbeelddocumenten en contracten, trainingen en evenementen.