INretail Salarisonderzoek

INretail Salarisonderzoek

Het salarisonderzoek geeft inzicht in of jij jouw medewerkers marktconform betaalt.

Medewerkers maken de zaak. Het INretail Salarisonderzoek geeft je inzicht of jij je medewerkers marktconform betaalt, minder of meer dan anderen. Een mooi hulpmiddel tijdens de functionerings- en beoordelingsgesprekken. Het salarisonderzoek is uitgevoerd op basis van de meest recente salarisstroken van 2023 op peildatum 1 september 2023.

Je krijgt inzicht in:

  • Salaris van veel voorkomende functies in branches mode (incl. schoenen en sport), wonen en tuincentra;
  • Gemiddeld bruto maand- en uurloon;
  • Salaris naar leeftijd en bedrijfsgrootte;
  • Man/vrouw verhouding en gemiddelde leeftijd;
  • Type contract en verloop in de branche.

Gratis te bestellen

Als lid van INretail kun je het onderzoek gratis bestellen. Niet-INretail leden kunnen het onderzoek bestellen voor €99,- (excl. BTW).

Ben je lid van INretail? Log dan in op de website zodat het formulier hier zichtbaar wordt en je het onderzoek kunt aanvragen. Na je aanvraag ontvang je het document in je mail.

Ben je geen lid van INretail? Stuur dan een mail naar bestellingen@inretail.nl om het Salarisonderzoek te bestellen.

Het onderzoek is uitgevoerd in samenwerking met Van Spaendonck en gebaseerd op anonieme salarisdata uit Loket.nl van circa 3.000 werkgevers en 33.000 werknemers in de woon-, mode-, schoenen-, sport- en tuinbranche. 

Maxime van Oosterhout

Maxime van Oosterhout

Data Analist

Ik wil graag lid worden

Leden kunnen altijd rekenen op juridisch en zakelijk advies op maat, zij krijgen toegang tot een groot bestand aan voorbeelddocumenten en contracten, trainingen en evenementen.