Geen vraag te gek
088 973 06 00

Start (gratis) jouw online Marktplaats-winkel!

Wist je dat per week er op Marktplaats 61.916 keer wordt gezocht naar een spijkerbroek, 10.623 keer naar een tennis-item, 297.250 keer naar damesschoenen, 55.407 keer naar een boxspring en 49.124 keer naar een bbq?

En wist je dat 40% van de ruim 8 miljoen maandelijkse bezoekers op Marktplaats zoekt naar nieuwe spullen? We hebben Marktplaats gevraagd jullie te helpen een eigen winkel op Marktplaats in te richten. In deze drie stappen heb je binnen tien minuten een eigen (gratis) winkel online ingericht en kun je starten met verkopen. Het is niet nodig om een eigen webshop te hebben! 

Gratis advies-gesprek over inrichten online winkel

Marktplaats biedt vijftig INretail-leden een gratis adviesgesprek voor het inrichten van hun online winkel. Een adviseur van Marktplaats helpt je in een half uur onder andere met het optimaal inrichten en neemt samen met jou de belangrijkste aspecten door voor het creëren van een succesvolle online winkel. Onderaan deze pagina kun je je aanmelden voor het gratis adviesgesprek, deze vinden plaats vanaf week 3/2021.

Wil je nu al aan de slag met een online winkel op Marktplaats en heb je hier vragen over? Neem dan contact op met de Ondernemersdesk van Marktplaats. Zij zijn maandag t/m vrijdag van 08:30 – 18:00 uur en zaterdag van 10:00 – 16:00 uur bereikbaar via 088 008 26 26.

Goed om te weten:

  • Lees hier hoe TTM Wonen en Olie & Flo Kinderkleding Marktplaats inzet als verkoopkanaal.
  • Extra aandacht krijg je in de online winkelstraat. Lokale ondernemers samengebracht op een centrale plek. Kijk hier of jouw gebied al actief is.
  • Vijf Corona-proof tips voor verkoop op Marktplaats.
  • Verkoop binnen de rubrieken Mode, Sport en Schoenen is gratis. Voor een beperkt aantal categorieën binnen Wonen en Tuin geldt dat de eerste 2 advertenties gratis zijn en je daarna een klein bedrag voor plaatsing betaalt. Je kan ook kiezen voor extra’s zoals de dagtopper. Daar vind je hier meer informatie over.
  • Marktplaats is geen concurrent, ze verkopen zelf geen producten in tegenstelling tot andere platforms.
  • Je kunt je producten volledig volgens je eigen prijs en voorwaarden aanbieden en je bent niet verplicht om een EAN-code (Europese artikelnummering) te gebruiken om te verkopen.. Daardoor is gemakkelijk om snel te starten.

Aanmelden gratis Marktplaats-adviesuurtje

* verplichte velden

Delen