Fake stores - Filosofeer mee!

Vragen?
Bel ondernemersservice!
088 973 06 00

Wat als het 2030 is? Worden fake stores de toekomst? Wat wordt werkelijkheid en welke invloed kan dat hebben op de retail? Filosofeer eens mee!

Scenario 1. Fake stores 

In Zuid-Korea is het al normaal: de ‘fake stores’. De stores bestaan uit virtuele wanden waar je al scannend langsloopt en je boodschappen bestelt. Tegen de tijd dat je thuis bent, staat de bezorger bij wijze van al voor je deur. Het lijkt nog een ‘ver van ons bed’-show. Maar is dat ook zo?

Filosofeer eens mee!

Zien we dit in Nederland ook gebeuren? Ook voor non-food? Of heeft dit helemaal geen functie omdat dit online en via een app ook al kan? Zijn dit ‘’wachttijd-vullers’’ voorbehouden aan treinstations? Of zou het ook in de gewone winkelstraat kunnen, bijvoorbeeld na sluitingstijd?

Wordt dit reality in 2030? 

Benieuwd naar de toekomst?
Meld je direct hier aan voor het ledenevent op 20 november!

Reacties

Marjolein, INretail 28 juli 2017
Helemaal waar Aribert, we hebben het meteen aangepast! Fijn weekend en hopelijk tot 20 nov!
Aribert Guiking 27 juli 2017
Scenario 1. Fake stores In Noord- Korea is het al normaal: de ‘fake stores’. In Noord-Korea is heel veel fake, maar dit lijkt mij een foutje. Het moet zijn Zuid-Korea.

Reageer

Tags

Recent nieuws

 • open

  Belt vertelt: de consument staat aan, jij ook?

  Nieuws
  Vandaag, 20 maart 2018
  Facebook, WhatsApp, e-mail en meer. De consument van nu staat altijd aan en wordt de hele dag door, gewild of ongewild, geconfronteerd met signalen en berichten. De grote vraag is natuurlijk: hoe zorg jij ervoor dat jouw content, tussen álle andere berichten, in het brein van de consument komt?
  Belt vertelt: de consument staat aan, jij ook?
 • open

  Geen overbodige luxe

  Nieuws
  Vandaag, 20 maart 2018
  Onder het motto ‘MVO in de schoenenbranche’ organiseert INretail op woensdag 28 maart a.s. een bijeenkomst waar dit thema centraal staat. En eerlijk gezegd… dat is geen overbodige luxe.
  Geen overbodige luxe
 • open

  If you can't beat them...

  Nieuws
  Vandaag, 20 maart 2018
  De markt bestaat al sinds de oudheid. Een plek waar mensen, kopers en verkopers, bij elkaar komen.
  If you can't beat them...
 • open

  Creatief met leegstand

  Nieuws
  Vandaag, 20 maart 2018
  Nederland telt teveel winkelmeters, waardoor lang niet alle winkelgebieden goed kunnen renderen. Momenteel heeft ons land te maken met een gemiddelde winkelleegstand van 7,4%.
  Creatief met leegstand

Gerelateerd aan dit artikel

Delen