Geen vraag te gek
088 973 06 00

Non-food retail

Non-food retail

Non-food retail bij INretailBen je actief binnen de non-food retail? INretail is jouw brancheorganisatie met een uitstekende lobby. We komen op voor de belangen van ondernemers binnen deze branche. We zorgen voor het nieuws uit de regio en bieden tips op het gebied van Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen. Op die manier heb je de informatie tot je beschikking waar je naar zoekt.


 

Lobbyen voor de branche

Daarnaast lobbyen we voor de branche, iets dat we bijvoorbeeld succesvol deden met betrekking tot de werkkostenregeling 2015 (WKR 2015) en onlangs een nieuwe cao. We slaagden erin de personeelskorting tot maximaal €500 te behouden, waardoor je het personeel een aantrekkelijk extraatje kunt blijven bieden. We maken ons sterk voor non-food retail, op het gebied van wonen, mode, schoenen en sport.

Ledenwinkel met korting

Daarnaast kun je rekenen op een uitgebreide ledenwinkel. Je vindt daar aanbiedingen voor leden, op het gebied van muziek, ICT, kantoorartikelen en bijvoorbeeld veiligheid. Dankzij de kortingen betaal je als ondernemer binnen non-food retail een scherpe prijs voor de in- en aankopen die je wenst te doen.