Maandcijfers woonbranche november 2017

Vragen?
Bel ondernemersservice!
088 973 06 00

De gehele woonbranche sluit de maand november 2017 positief af ten opzichte van dezelfde periode een jaar eerder. Dat blijkt uit de Woonwinkelmonitor

De gehele woonbranche sluit de maand november 2017 af met een omzetstijging van 13% ten opzichte van dezelfde periode vorig jaar. Dit blijkt uit de meest recente cijfers van de INretail woonwinkelmonitor.

De cumulatieve omzetontwikkeling (+9,2%) blijft daarmee in lijn met de omzetverwachting zoals INretail die voor de hele woonbranche voor 2017 heeft afgegeven (+5%). 

Lopend kalenderjaar 9,2%

Het cijfer 'Totaal wonen' omvat de omzet van de segmenten Woninginrichters, Meubelzaken, Woningtextielzaken, Gemengde zaken, Slaapspeciaalzaken, Kurk- en Parketzaken en Keukenspeciaalzaken.

Doe mee aan de INretail Woonwinkemonitor!

Wil jij als woonretailer inzicht in de prestaties van je eigen branche? En wil jij kijken hoe jij het doet vergeleken met je branchecollega’s op een soortgelijke locatie of in dezelfde regio? Doe dan mee aan de INretail Woonwinkelmonitor. Deelnemers ontvangen elke maand gratis een uitgebreide online rapportage. Deelname aan de Woonwinkelmonitor is gratis.

Meer info Woonwinkelmonitor 

Tags
Contactpersoon
Bert-Jan van der Stelt
Bert-Jan van der Stelt
Branchespecialist Wonen
06 518 118 76

Gerelateerd aan dit artikel

Delen