Fleet Resource

Fleet Resource

Dé betrokken partner voor operationeel en tactisch wagenparkbeheer

Fleet Resource is er voor alle ondernemers, van klein tot groot. Met betrokken en ervaren mensen nemen zij wagenparkbeheer uit handen. Want hoe fijn is het als je altijd zorgeloos en flexibel van A naar B kunt? En dat tegen verantwoorde kosten, zonder dat het je tijd en energie kost.

Ze beheren niet alleen jouw wagenpark, maar geven je ook graag advies. Denk aan advies over leaseprijzen en inkoopvoorwaarden, leasevormen, kosten- en CO2-reductie, mobiliteitsregelingen en de laatste innovaties.

Dit kan Fleet Resource voor jou betekenen

  • Inkoop van de beste leasedeals, auto’s, shortlease en contractmanagement mantel- en leaseovereenkomsten met de beste voorwaarden;
  • Een kritische blik richting processen en een goed voorstel voor optimalisatie. Dit efficiënte beheer leidt tot beheersing en besparing;
  • Een persoonlijk aanspreekpunt voor jou en je medewerkers met ondersteuning van A tot Z.

Kies je voor één van de modules binnen de abonnementsvormen? Dan profiteer je van verschillende voordelen. Neem je liever jouw huidige wagenpark onder de loep? Maak dan gebruik van de wagenparkscan of profiteer van tijdelijke ondersteuning op incidenteel wagenparkadvies.

Let op, het kan al vanaf één auto!

LeaseSwap – een initiatief van Fleet Resource

Heb je een leaseauto waar je graag van af wilt, maar waar nog een langer lopend leasecontract aan verbonden is? Wil je hoge afkoopkosten van de leasemaatschappij vermijden? Bied dan via LeaseSwap je leasecontract ter overname aan. Adverteren is gratis!

Of: zoek je een leaseauto die betaalbaar is, maar wil je niet direct aan een langlopend leasecontract vastzitten? Bezoek www.leaseswap.nl en bekijk het aanbod.

Aanvragen - Fleet Resource

Wil je meer informatie? Vul dan onderstaand formulier in.

  • Voer een geldig bedrijfsnaam in
  • Voer een geldig naam in
  • Voer een geldig telefoonnummer in
  • Voer een geldig lidnummer in
Service ledenwinkel

Service ledenwinkel

Service ledenwinkel

Ik wil graag lid worden

Leden kunnen altijd rekenen op juridisch en zakelijk advies op maat, zij krijgen toegang tot een groot bestand aan voorbeelddocumenten en contracten, trainingen en evenementen.