Klimaatinstallaties | FDN

Klimaatinstallaties

Verhoog de productiviteit van jouw bedrijf met een stabiel binnenklimaat

Een stabiel binnenklimaat is een belangrijke factor bij het behalen van optimale prestaties binnen jouw bedrijf. Facilitaire Diensten Nederland (FDN) helpt jou met toonaangevende zakelijke klimaatoplossingen.

FDN is gespecialiseerd in het ontwerpen, installeren en onderhouden van hoogwaardige airconditioning, warmtepompen en totaalinstallaties voor luchtbehandeling. Met jarenlange ervaring en een toegewijd team van experts wordt jouw bedrijfsomgeving comfortabeler, efficiënter en productiever gemaakt.

Het aanbod

  • Airconditioning: Houd je bedrijfsruimtes koel en comfortabel, zelfs tijdens de warmste dagen. De airconditioningssystemen zijn ontworpen om een aangename werkomgeving te creëren, waar je medewerkers zich kunnen concentreren en je klanten zich op hun gemak voelen.
  • Warmtepompen: Bij de warmtepompen staat efficiëntie centraal. Deze systemen bieden niet alleen verkoeling in de zomer, maar zorgen ook voor kosteneffectieve verwarming in de winter. Door gebruik te maken van hernieuwbare energiebronnen, verminderen ze je afhankelijkheid van traditionele verwarmingssystemen.
  • Totaalinstallatie voor luchtbehandeling: De klimaat totaalsystemen zijn de laatste jaren een steeds prominentere rol gaan spelen. Gebruikers gaan steeds vaker over tot implementatie van deze totaalsystemen;  één flexibel systeem voor volledige klimaatbeheersing en ventilatie, de energetische prestaties, subsidiemogelijkheden en het geboden comfort, dat per ruimte regelbaar is.
  • Computerruimtekoeling: In computerruimten is de temperatuur een kritisch onderwerp. Voor de beheersing van deze temperatuur en luchtvochtigheid, is er een uitgebreide range energiezuinige computerkoelsystemen. Van een eenvoudig compact systeem tot uitgebreide down-flow systemen, waarbij de gekoelde lucht via de vloer onder of naast de warme apparatuur wordt ingebracht en via het plafond weer wordt aangezogen.
  • Specials, maatwerk zoals je het wilt: Als standaard concepten niet toereikend zijn kan Engeltherm een op maat gesneden installatie ontwerpen welke volledig is afgestemd op jouw behoefte.

Duurzame klimaatoplossingen

FDN zorgt voor duurzame klimaatlossingen door:

  • Geavanceerde technologie: De klimaatoplossingen van FDN zijn gebaseerd op de nieuwste technologische ontwikkelingen. Met geavanceerde systemen die energie-efficiëntie combineren met een optimale luchtbehandeling verklein je je ecologische voetafdruk en verlaag je je energiekosten.
  • Maatwerk en ontwerp: Elk bedrijf is uniek en heeft specifieke eisen als het gaat om klimaatbeheersing. De experts werken nauw met je samen om een oplossing op maat te ontwerpen die perfect aansluit op jouw behoeften en budget. Van de eerste conceptie tot de uiteindelijke implementatie, we zorgen ervoor dat je installatie perfect bij jouw bedrijf past.
  • Subsidie klimaatsystemen: Energiebesparende duurzame investeringen in klimaatsystemen zoals de warmtepomp/-airconditioners komen grotendeels in aanmerking voor subsidie. Dit geldt voor grote, maar ook voor de meeste kleinere investeringen. De meest gebruikte subsidie is de Energie Investering Aftrek (EIA). FDN helpt je gebruik te maken van deze regelingen. Er wordt vooraf onderzocht of je voor de Energie Investering Aftrek in aanmerking komt.
  • Betrouwbaarheid en onderhoud: De systemen worden geïnstalleerd en onderhouden door gekwalificeerde technici, die ervoor zorgen dat jouw klimaatinstallatie probleemloos functioneert en een langdurige prestatie levert.

Scherpe prijzen

FDN is er trots op dat zij door grootschalige inkoop van hoogwaardige klimaatoplossingen scherpe prijzen kunnen aanbieden. Je krijgt de beste waarde voor je geld zonder concessies te doen aan de kwaliteit of prestaties. Jouw tevredenheid is prioriteit en FDN wil ervoor zorgen dat hoogwaardige klimaatinstallaties voor iedereen toegankelijk zijn.

Aanvragen - Klimaatinstallaties

Wil je meer weten? Vul dan onderstaand formulier in

Service ledenwinkel

Service ledenwinkel

Service ledenwinkel

Ik wil graag lid worden

Leden kunnen altijd rekenen op juridisch en zakelijk advies op maat, zij krijgen toegang tot een groot bestand aan voorbeelddocumenten en contracten, trainingen en evenementen.