Buma Stemra en Sena

Buma Stemra en Sena

14% korting op Buma Stemra en 17% op Sena via INretail 

Draai je muziek in je winkel? Dan betaal je een verplichte heffing aan Buma Stemra en Sena. Via ons ben je goedkoper uit.  De tarieven van Buma Stemra zijn gebaseerd op het aantal winkels en op het aantal vierkante meters van je winkel. Buma Stemra hanteert daarbij staffels. Het officiële Sena-tarief wordt berekend aan de hand van het aantal FTE per vestiging. 

Zie hier de staffels >>

Verschil tussen Buma en Sena

Bij de productie van muziek zijn verschillende partijen betrokken: de bedenkers en de makers. Buma Stemra staat voor het auteursrecht en zorgt ervoor dat de bedenkers een vergoeding ontvangen.  Sena komt op voor de makers en zorgt ervoor dat artiesten en producenten een vergoeding ontvangen als hun muziek gebruikt wordt (het naburig recht). 

Aanvragen - Buma Stemra en Sena

Vul onderstaand formulier in om je direct aan te melden. Wil je meer vestigingen aanmelden of meer informatie? Neem dan contact op met de ledenadministratie. *Let op! Met het aanmelden geef je toestemming tot een automatische incasso. De korting gaat vanaf 2025 in. Als je nog geen rechtstreekse factuur hebt ontvangen (bijvoorbeeld omdat je een nieuwe winkel hebt of nog geen muziek in de winkel hebt), kan de korting per direct in gaan. Dit kan je vermelden in het veld ‘extra informatie'.

Voer een getal groter dan of gelijk aan 0 in.
Voer een getal groter dan of gelijk aan 0 in.
Voer een getal groter dan of gelijk aan 0 in.
Indien van toepassing, anders niet invullen.
Toestemming*
Service ledenwinkel

Service ledenwinkel

Service ledenwinkel

Ik wil graag lid worden

Leden kunnen altijd rekenen op juridisch en zakelijk advies op maat, zij krijgen toegang tot een groot bestand aan voorbeelddocumenten en contracten, trainingen en evenementen.